Digi | RCS-RDS dă gratis așa ceva: toți românii trebuie să afle urgent de opțiune

Digi | RCS-RDS dă gratis așa ceva: toți românii trebuie să afle urgent de opțiune

Digi | RCS-RDS dă gratis o mulțime de lucruri, dar puțini știu să profite de ele. Așa că uite ce poți face chiar din confortul casei.

Digi | RCS-RDS, unul dintre cei mai mari operatori de la noi din țară, oferă gratis acces la camerele sale web amplasate în mai multe locuri din țară. Și poți surprinde acolo câteva priveliști interesante.

Are una dintre cele mai mari rețele publice de camere web amplasate în diverse locuri, iar serviciul e oferit sub numele de Digi Live. 

Digi | RCS-RDS are camere live web în aproape toate colțurile țării

Operatorul susține că are camere web amplasate în 28 de localități din România. Inclusiv la mare și la munte. Toate sunt de găsit AICI. Imaginile sunt transmise în timp real și, de multe ori, sunt așezate la înălțime tocmai pentru a surprinde tot ce vrei.

Recent, operatorul a mai venit cu câteva surprize de Crăciun. Toate-s disponibile în aplicația Digi Online, oferită gratuit abonaților. Cel mai mare avantaj: canale TV.

Tot ce trebuie să faci e să activezi gratuit Digi Online din contul tău de client și ai acces la peste 75 de canale TV online. Cu aplicația ai șansa să vezi meciurile din UEFA Champions League, UEFA Europa League, Liga 1, Seria A, La Liga sau Ligue 1 de pe orice dispozitiv. Totodată, în aceeași aplicație ai secțiunea HBO GO unde poți urmări și filmele sau serialele preferate.

Streamingul funcționează pe cinci dispozitive. Iar în cont vezi ce dispozitive sunt conectate.

Mai mult, în această perioadă, Digi | RCS-RDS oferă gratis stocare online la Fiberlink 500 și Fiberlink 1000. Dacă ai cel mai ieftin abonament, atunci un pachet de 50 GB costă 3 lei pe lună, ceea ce-i chiar o nimica toată fața de ce cer alte servicii similare de la companii ca Google, Apple sau Microsoft. Ca să-ți faci o idee de cost între Digi | RCS-RDS și alte servicii, la Google plătești pentru aceeași cantitate de spațiu circa 3,5 lei pe lună. La Apple plătești aprox. 4,2 lei, iar la Microsoft tot cam atât (vinde pachet de 100 GB pe lună cu 1,99 dolari).

Citește și: