Digi aproape că le dă gratis. Anunțul fără precedent pentru toți românii. De acum e oficial ce se întâmplă

Digi aproape că le dă gratis. Anunțul fără precedent pentru toți românii. De acum e oficial ce se întâmplă

Digi schimbă regulile jocului și lansează o ofertă tentantă pentru abonați. De Black Friday, reprezentanții companiei au anunțat că vor oferi prețuri mai mici.

Așadar, indiferent de serviciile sau extraopțiunile care vor fi contractate de clienți, aceștia vor beneficia de o reducere de 50% din prețul abonamentului pentru o perioadă de 12 luni consecutive.

Cum beneficiezi de ofertă?

Începând 12 noiembrie, pe o perioadă de 4 zile, clienții care aleg un serviciu nou, o extraopțiune, sau care efectuează un upgrade, vor beneficia de o reducere de 50% din valoarea abonamentului ales, pentru o perioadă de 12 luni.

Oferta se aplică atât clienților noi, cât și celor deja existenți, însă doar pentru serviciile sau extraopțiunile nou adăugate și este disponibilă exclusiv online, pe site-ul DIGI.ro și pe aplicația mobilă DigiRomânia.

Clienții existenți care optează pentru adăugarea unui serviciu sau a unei noi extraopțiuni se pot loga în contul de client DIGI.ro, secțiunea “Serviciile mele” și în funcție de modificarea dorită, pot adăuga extraopțiuni sau upgrade-uri.

DIGI.ro continuă să fie un canal comercial care evoluează, atât la nivel de funcționalități, cât și la capitolul diversitate de promovare a serviciilor Digi și customer-care.

În condițiile în care tot mai mulți clienți preferă să își gestioneze portofoliul de servicii de comunicații electronice de la distanță, fie de pe telefonul mobil sau de pe laptop, DIGI.ro s-a adaptat la nevoile clienților.

Cele mai populare extraopțiuni de la DIGI

DIGI.ro a înregistrat o creștere a comenzilor online la un nivel dublu față de cel înregistrat în 2019, fapt datorat facilităților concepute pentru clienții vechi și noi, versatilitatea site-ului și a aplicației și diversitatea de oferte și pachete dezvoltate fie pentru serviciile proprii.

În 2020, cea mai populară extraopțiune oferită de DIGI.ro a fost 4K, care include canalele Digi 4K și Eurosport 4K.

Abonații care și-au activat această extraopțiune pot urmări la calitate Ultra-HD unele dintre cele mai importante competiții de fotbal, precum UEFA Champions League, UEFA Europa League, LaLiga, Bundesliga, turnee de tenis (Roland Garros) și transmisiuni de Formula 1 sau Turul Ciclist al Spaniei.

În ceea ce privește preferințele clienților noi, aceștia au optat în cea mai mare parte pentru serviciile de telefonie mobilă, dintre care cel mai căutat a fost abonamentul Digi Mobil Optim Nelimitat, la 5 EUR cu TVA/ lună.

Următorul iar următorul serviciu preferat a fost Fiberlink 1000. În luna octombrie, vânzările online au avut si ele starul lor, cu extraopțiunea Maxpack, care cuprinde acces la HBO, HBO2, HBO3, Cinemax, Cinemax2.

Popularitatea acestei opțiuni a fost datorată campaniei exclusiv online «2 Looni», prin care clienții care își activau extraopțiunea primeau primele 2 luni bonus.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: