Dacia fenomen: e decapotabilă și gata să-i lase în lacrimi pe șoferii de BMW. Nu s-a mai văzut așa ceva pe străzi

Dacia fenomen: e decapotabilă și gata să-i lase în lacrimi pe șoferii de BMW. Nu s-a mai văzut așa ceva pe străzi

Abordarea Dacia până acum a fost una conservatoare. Avem sedan, hatchback, SUV, dar niciun model care să iasă cu adevărat în evidență. Dar ar fi cazul să existe un model cu adevărat extravagant.

În vară, am văzut pentru prima data cum ar arăta un Duster decapotabil. Mașina chiar există și a fost creată în România, dar nu de către Dacia. Automobilul a primit denumirea „Duster Summer” și iese în evidență nu doar prin modificările aduse caroseriei, ci și prin finisajele interioare, lucrate cu atenție de către echipa AutoK9.

Acum, un design maghiar care în trecut a mai venit cu idei pentru Dacia a prezentat o mașină care ne permite să visăm: Fiat Tipo Cross Cabrio.

Ce poate prelua Dacia din acest concept pentru Fiat?

fiat decapotabila
X-Tomi Design

Fiat Tipo și Logan sunt, într-o anumită măsură, pentru același public. Discutăm de un sedan bun pentru oraș, pentru o familie medie și cu suficient spațiu cât să nu-ți faci griji. Totodată, prețul e similar.

Cum ar arăta un Logan decapotabil? Te poți uita la imaginea de mai sus și îți poți imagina așa ceva ieșind din fabrica Dacia. Eventual, ar fi o mașină cu două uși și niște nuanțe de culoare ceva mai vesele, mai vii.

În prezent, Dacia Logan e un sedan în patru uși, dar ar putea fi modificat cât să fie doar în două uși – două uși mai lungi decât cele de până acum.

X-Tomi Design a venit cu o idee și pentru noul Logan.

dacia van
X-Tomi Design

Dacia are ceva istorie când vine vorba de MCV, iar un astfel de model cu siguranță ar deservi oamenii care vor atât de mult spațiu de depozitare. Poate un MCV Stepway ar arăta apropiat de ce vedem aici, dacă producătorul se gândește să reia investiția în astfel de modele. Cu siguranță ar arăta mai bine decât acel MCV din prezent.

Găsești mai multe astfel de idei pe pagina de Facebook X-Tomi Design.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: