3 mașini de la Dacia care te lasă mască: s-ar face coadă ca pe vremea lui Ceaușescu la așa ceva

3 mașini de la Dacia care te lasă mască: s-ar face coadă ca pe vremea lui Ceaușescu la așa ceva

Dacia, până la versiunea Stepway de anul acesta, n-ai zice că a avut cine știe ce design pe mașini. Așa că e o surpriză binevenită ce vezi în imaginile de mai jos.

Pe vremea lui Ceaușescu stăteai pe-o listă de așteptare uneori interminabilă ca să-ți iei mașină. În prezent, e ceva mai ușor și perioada de așteptare e, în medie, cam de-o săptămână. Dar nu asta contează cu adevărat, ci ce mașină cumperi. În imaginile de mai jos sunt niște mașini pe care Dacia ar trebui să le facă urgent.

Deja au fost prezentate cele trei noi modele: Dacia Logan, Sandero și Sandero Stepway. Ce mai așteaptă lumea acum e un Duster nou, dar și un SUV special cu șapte locuri care să înlocuiasca Lodgy și să fie mai ieftin sau mai scump decât Duster.

Modelele Dacia care ar rupe gura târgului

Imaginile acestea au fost publicate pe pagina de Facebook X-Tomi Design. În trecut, tot acolo au apărut și alte interpretări ale modelelor Dacia deja existente. De data asta e vorba de trei versiuni aparte: un MCV care chiar arată bine, o camionetă cu garda la sol joasă, dar și un sedan cu două uși.

Dacia a mai avut MCV, iar camionete a făcut din Duster în parteneriat cu alții. Dar n-a experimentat cu mașini în două uși. Poate un MCV Stepway ar arăta apropiat de ce vedem aici.

Toate cele trei păstrează elementele de design de pe noile modele. Astfel, chiar dacă Logan iese de pe importante piețe europene, parcă o versiune MCV e ce trebuie pentru familii mari, care au multe bagaje de cărat.

Cât despre camioneta Dacia, aceasta trebuie să fie lansat cât mai curând – fie că-i un Duster reinterpretat, fie că-i un MCV transformat radical. Poate dacă Laurens van den Acker, designerul-șef al grupului Renault, vede cât mai multe astfel de idei va ajunge să și aplice unele dintre ele.

Citește și:
Etichete: