Cum a devenit milionar în plină pandemie acest puști de 9 ani. Metoda pentru care a intrat în acest top

Cum a devenit milionar în plină pandemie acest puști de 9 ani. Metoda pentru care a intrat în acest top

Un puști american în vârstă de nouă ani este cel bine plătit star de pe YouTube. Ryan Kaji, un băiat american în vârstă de nouă ani, s-a clasat pentru al treilea an consecutiv pe primul loc în topul Forbes dedicat celor mai bine plătite staruri de pe YouTube.

În perioada 1 iunie 2019-1 iunie 2020, Ryan Kaji a obţinut venituri de 29,5 milioane de dolari, iar videoclipurile lui, difuzate pe canalul său Ryan’s World, au totalizat 12,2 miliarde de vizualizări.

Cum a ajuns acest puști cel mai vizualizat pe YouTube

Canalul său se numea în trecut Ryan Toys Review, până la schimbarea denumirii sale oficiale în Ryan’s World în octombrie 2019. De la debutul său pe platforma YouTube în 2015, Ryan Kaji şi-a extins brandul propriu pentru a promova mai multe categorii de produse, precum jucării, articole vestimentare şi chiar un serial pentru preşcolari difuzat de Nickelodeon, intitulat „Ryan’s Mystery Playdate”.

Potrivit clasamentului întocmit de revista Forbes, cele mai multe dintre veniturile încasate de Ryan Kaji provin din „contracte de sponsorizare pentru mai mult de 5.000 de produse promovate pe canalul Ryan’s World”, ce includ figurine reprezentând eroi din filme de acţiune, dispozitive de tip walkie-talkie şi decoraţiuni pentru dormitoare.

Brandul său a creat şi măşti sanitare în timpul pandemiei de coronavirus. Canalul lui Ryan Kaji, care are deja 41,7 milioane de abonaţi (aproape dublu decât cei 23 de milioane de abonaţi ai săi din 2019), difuzează videoclipuri care îl prezintă pe băiatul născut în statul american Texas în timp ce desface cutii de jucării, realizează experimente de tip DIY (Do It Yourself), testează jocuri video şi îi învaţă pe tinerii internauţi cum să execute o serie de activităţi precum spălatul pe dinţi.

El distribuie pe canalul său de pe YouTube şi videoclipuri educaţionale, în care vorbeşte despre statele federale americane, capitalele acestora şi modul în care se formează un tsunami.