Cel mai bun telefon Google are o problemă rușinoasă: ce a pățit Pixel 4 XL

Cel mai bun telefon Google are o problemă rușinoasă: ce a pățit Pixel 4 XL

Google Pixel 4 XL a fost foarte apreciat la momentul lansării, dar se pare că utilizatorii prețiosului dispozitiv întâmpină o serie de probleme supărătoare.

Nimic nu este mai frustrant decât să faci o investiție semnificativă într-un gadget, doar pentru a-ți da seama că dispozitivul prezintă niște probleme greu de remediat. Când acelea trădează o calitate slabă a construcției, situația este cu atât mai supărătoare.

Din păcate, exact printr-o asemenea situație trec posesorii de Google 4 XL. Gândește-te ce sentimente îți trec prin cap în momentul în care investești 3600 lei în cel mai nou telefon marca Google, doar pentru a-ți da seama că sticla de pe spate, o componentă a carcasei originale, se dezlipește precum o folie ieftină.

Pe forumul Google și pe Reddit, un număr important de utilizatori ai aparatului se plâng de faptul că partea de sticlă de pe spate a început să se dezmembreze. Ca situația să fie și mai îngrijorătoare, se pare că fenomenul este cauzat de umflarea bateriei de la interior, conform celor de la Android Police. Nu este prima oară când auzim că bateria unui telefon se umflă, dar problema pare să fie sesizată de prea mulți oameni ca să fie trecută la excepții.

Oficialii unui lanț important de service-uri de telefoane din SUA au confirmat că pe marginea seriei de dispozitive Google Pixel 4 nu au primit niciun raport oficial care să trădeze o problemă în masă. Cu alte cuvinte, Google nu admite încă faptul că problema ar fi suficient de răspândită. Mai mult decât atât, un utilizator a spus că a intrat într-o negociere elaborată cu un oficial al companiei americane pentru a-i fi reparat aparatul în garanție.

Momentan, nu este clar cât de răspândită este această situație neplăcută printre posesorii de Pixel 4 XL, dar rapoartele pe marginea subiectului au venit într-un moment foarte prost pentru Google. În timp ce gigantul din Mountain View se pregătește să lanseze noul Pixel 4a, sesizări despre calitatea proastă a construcției i-ar putea influența șansele de succes.

Google-Pixel-4-XL-Glass-Back-Peeling-Issue-2