Milla Jovovich sintetizează 15 ani de Resident Evil în 3 minute

Cu scopul promovării celui mai nou film din seria Resident Evil, cei de la Sony au publicat o sinteză a celor 5 filme anterioare din serie, cu Mila Jovovich în rolul principal.

Pare să nu se mai termine, dar seria de filme inspirată din jocurile Resident Evil s-ar putea să aibă un număr de fani mai mare decât v-ați aștepta. În orice alte condiții, ar fi un pic ciudat să faci o investiție semnificativă în filme noi care, într-o oarecare măsură, reciclează ce am mai văzut în trecut.

Primul film din seria Resident Evil a ajuns în cinematografe în 2002. În acest început de an, ne pregătim de al șaselea film din serie cu aceleași caractere principale. Alice, Claire și Jill continuă să ducă o luptă aparent fără sfărșit împotriva valurilor de monștri cu diferite abilități. În contextul în care iminentul film este intitulat Resident Evil: The Final Chapter, sunt șanse destul de mari ca acesta să fie ultimul din serie. Nu este exclus însă ca peste 5 sau 10 ani să se întâmple cu Resident Evil ce s-a întâmplat cu Rambo, Rocky, Terminator și alte câteva filme cu Silvester Stallone și Arnold Schwarzenegger.

În cazul în care vă gândiți serios să mergeți la cinema pentru a vedea al șaselea film Resident Evil, aveți două opțiuni. Prima este să vedeți din nou cele cinci fime anterioare, dacă nu le-ați mai văzut sau pur și simplu vreți să vă mai aduceți aminte de ce s-a întâmplat cu caracterele principale. Alternativa este să vizionați clipul de mai sus de aproape trei minute, în care veți găsi răspunsuri la toate întrebările voastre despre franciză.

În mare parte, filmele nu sunt unele dintre cele mai complexe făcute vreodată, dar este necesară o anumită măiestrie în materie de scenariu pentru a continua o poveste care se putea încheia după oricare dintre filme. Partea bună este că Mila Jovovich își va relua rolul principal în pielea lui Allice, iar scenariul va fi redactat de același Paul W.S. Anderson care a fost responsabil de toate celelalte filme în calitate de scenarist. Tot Anderson a și regizat două dintre ele. Din 2009, cei doi sunt căsătoriți.

Alexandru Puiu
08:08 19.01.2017
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video