01 mart. 2020 | 08:19

Candyman 2020 ar putea fi cel mai terifiant film al anului: cum arată din trailer

VIDEO ACTUALITATE

Dacă ai o afinitate pentru filmele horror, ar fi păcat să ratezi noul Candyman, o reinterpretare a peliculei clasice cu Jordan Peele în poziția de producător și Nia DeCosta în fotoliul regizorului.

Universal Pictures a publicat de curând pe YouTube trailerul pentru Candyman. Acesta reiterează o poveste clasică spus la începutul anilor 90 sub regia lui Bernard Rose, pornind de la un scenariu scris tot de el. Inspirația pentru filmul clasic și pentru cel care urmează să ajungă pe marile ecrane în 2020 vine însă de la o nuvelă a scriitorului Clive Barker intitulată The Forbidden.

Povestea primului film urmărește aventurile personajului Helen Lyle, interpretată de Virginia Madsen. Din poziția de studentă, ea petrecea foarte mult timp cercetând legende urbane. În acel context, a descoperit detalii despre crima macabră a unui bărbat de culoare din secolul 19. A fost omorât pentru că a avut un copil cu fiica albă a unui bogat om de afaceri. După ce a studiat mai mult subiectul, și-a dat seama că Candyman există cu adevărat, iar dacă îi spui numele de cinci ori în fața unei oglinzi, îl apelezi, doar pentru a-ți pierde viața într-o manieră foarte sângeroasă,

Peele și DeCosta au scris împreună scenariul pentru noul film, cu ajutorul lui Win Rosenfeld. Primele detalii despre acest proiect au apărut în 2018. De la momentul respectiv, prea multe detalii nu a mai ajuns în lumina reflectoarelor. Pentru fanii filmului original, Madsen va fi prezentă în distribuția noului film, dar nu-și va reitera rolul din primul Candyman. Tony Todd, actorul din spatele personajului negativ din filmul original, va fi și el implicat în proiect, într-o formă sau alta. Distribuția va fi completată de Yahya Abdul-Mateen II (Watchmen), Teyonah Parris (Dear White People) și Nathan Stewart-Jarrett (Misfits).

Noul Candyman va ajunge pe ecranele din întreaga lume începând cu 12 iunie 2020, iar având în vedere implicarea lui Jordan Peele în proiect, sunt șanse mari să devină un succes răsunător.  

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele