21 oct. 2020 | 13:42

Banca Transilvania face anunțul pentru toți clienții: se întâmplă chiar acum și trebuie să știi

CHESTII
Banca Transilvania face anunțul pentru toți clienții: se întâmplă chiar acum și trebuie să știi

Banca Transilvania vine cu un anunț important care vizează toate datele clienților băncii. Iată ce trebuie să știi ca să fii bine.

BT anunță că există ceva cerințe în politica de gestionare a datelor clienților pe care trebuie să le îndeplinească. Din acest motiv, clienții sunt rugați să anunțe fiecare modificare a datelor personale. Intră aici schimbări legate de actul de identitate, date de contact, date despre angajator și cetățenie.

De asemenea, trebuie anunțate și schimbările legate de rezidența fiscală, scopul și natura relației de afaceri sau sursa fondurilor.

Anunț important de la Banca Transilvania

Anunțul Banca Transilvania e postat pe site-ul instituției și sună cam așa:

Îți vom reaminti noi prin SMS sau prin alte canale de comunicare dacă trebuie să îți actualizezi datele sau să le reconfirmi că să ne asigurăm că sunt aceleași. Dacă nu îți actualizezi datele, poți ajunge în situația în care nu mai ai acces la servicii/produse BT și contul tău poate fi închis.  Actualizarea datelor are că scop cunoașterea clientelei și e un proces obligatoriu pentru toate instituțiile bancare.

BT insistă că totul se poate face online, fără să fie nevoie să mergi la una dintre sucursale.

Webcam

Verifică dacă webcam-ul tău este funcțional. Și ai grijă să fii conectat la Internet.

Carte de identitate

E necesar să ai și cartea de identitate la îndemână. Va trebui să îi faci o fotografie în cadrul procesului de actualizare.

Condiții pentru actualizarea datelor online

Îți poți actualiza datele doar între orele 08:00 – 20:00, de luni până sâmbătă.

Acest serviciu se adresează doar persoanelor fizice care sunt clienți BT, au 18 ani împliniți, o carte de identitate emisă în România și rezidență doar în România.

Te rugăm să consulți informarea privind prelucrarea datelor cu caracter personal în scopul actualizării online a informațiilor obligatorii pentru cunoașterea clientelei și să-ți exprimi opțiunea privind prelucrarea datelor biometrice (face ID)