Apple One vine cu toate la pachet: câți bani câștigi dacă te abonezi la serviciul all-in-one

Apple One vine cu toate la pachet: câți bani câștigi dacă te abonezi la serviciul all-in-one

Existau speculații de câteva săptămâni pe marginea acestui subiect, iar acum au fost confirmate de Apple. Compania americană a lansat abonamentul Apple One, cu acces la toate serviciile pe care le oferă, la preț mai bun.

În ultimii ani, Apple a introdus pe piață un număr semnificativ de abonamente, unele dintre ele disponibile doar în anumite colțuri ale lumii. Pentru a-și spori numărul de abonați și pentru a simplifica numărul de facturi pe care îl primesc utilizatorii de iDevice-uri în fiecare lună, a decis să dezvăluie Apple One.

Noul abonament făcut public de Apple este, de fapt, un pachet de abonamente la preț mai mic. Sub o singură umbrelă, găsești Apple Arcade, Apple Music, Apple TV+ și iCloud (50Gb). Acestea vor fi oferite la prețul modic de 15 dolari. Acesta abonament este pentru o singură persoană.

Pentru o întreagă familie, există Apple One Family, pentru până la șase persoane. Pentru 20 de dolari, include 200 de GB de spațiu în iCloud, pe lângă toate cele menționate mai sus. Utilizatorii individuali care fac parte din familie își vor putea accesa separat serviciile și recomandările personalizate.

În contextul în care Apple a dezvăluit în cadrul conferinței de ieri și un serviciu de streaming pentru pasionații de sport, intitulat Fitness+, ai posibilitatea să-l adaugi și pe acela în pachetul Apple One. Din păcate, accesul la fitness duce prețul total până la 30 de dolari pe lună. În aceeași bani mai primești Apple News+ și 2TB de spațiu pe iCloud.

În mod previzibil, Apple va include o perioadă gratuită de probă de 30 de zile pentru toate serviciile pe care nu le folosești deja. De asemenea, ai în orice moment posibilitatea să anulezi abonamentul, începând de luna viitoare.

Planurile individuale Apple One și Family vor fi disponibile începând cu această toamnă în peste 100 de țări. Abonamentul Premier cu Fitness+ și News+ va fi disponibil la început doar într-o mână de țări, Australia, Canada, SUA și Marea Britanie, din cauza faptului că News+ nu este accesibil și în altă parte.

Ca o notă de subsol, va fi interesant să vedem dacă Apple One va ajunge în România, printre cele 100 de țări, în contextul Apple TV+ nu este disponibil în țara noastră.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: