Apple are metoda perfectă prin care să te țină legat de produsele sale

Apple are metoda perfectă prin care să te țină legat de produsele sale

Apple vrea să-ți fie cât mai ușor să cumperi produsele pe care le oferă, așa că vine cu o nouă opțiune pe Apple Card prin care să poți face asta.

Potrivit publicației Bloomberg, compania ar urma să înceapă să-ți permită să cumperi produse în rate, prin intermediul cardului pe care l-a lansat și în România, în 2019. Surse anonime din cadrul companiei spun că, pe lângă iPhone, Apple ar urma să înceapă să te lase să-ți iei și alte produse, precum iPad-uri și Mac-uri, prin plăți lunare eșalonate, fără dobândă.

Plățile vor fi gestionate prin secțiunea Apple Card din aplicația iPhone Wallet și vor fi adăugate facturilor lunare ale cardului Apple. Pentru iPad-uri, Mac-uri, Apple Pencil, tastaturi iPad și monitorul Mac XDR Display, va fi disponibil un plan de plată fără dobândă peo perioadă de 12 luni. De asemenea, pentru AirPods, HomePod și Apple TV, planurile vor fi de șase luni, cu rate fără dobândă.

Pentru iPhone, această opțiune este deja disponibilă din 2019. Apple a elaborat un plan de plată fără dobândă pentru 24 de luni pentru iPhone-urile achiziționate cu un Apple Card. În plus, clienții primesc 3% înapoi din tranzacție.

Apple Card are o serie de avantaje, care te țin legat de produsele companiei

Apple a lansat cardul în august 2019, în parteneriat cu Goldman Sachs. Utilizatorii primesc un card digital conectat la aplicația Apple Wallet și un card fizic, făcut din titan.

Introducerea acestor plăți eșalonate este modalitatea prin care Apple încearcă să stimuleze și mai mult achiziționarea produselor sale. De asemenea, ar reprezenta și o extindere a eforturilor Apple de a rezolva greutățile economice pe care le-ar fi avut în timpul pandemiei. În mod ideal, ratele făcute pe Apple Card i-ar ajută pe clienți să cumpere MacBook-uri și alte produse de care ar putea avea nevoie pentru a lucra de acasă, în special în contextul pandemiei de coronavirus, dacă nu își pot permite să plătească prețul imediat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: the verge