Anunțul zilei de la Kaufland pentru toți clienții. Ce produse îți dă magazinul gratuit

Anunțul zilei de la Kaufland pentru toți clienții. Ce produse îți dă magazinul gratuit

Marile lanțuri de magazine pregătesc surprize speciale pentru clienți în preajma sărbătorilor. Kaufland a făcut un anunț care i-a bucurat foarte mult pe toți clienții din țară.

Astfel, cei de la Kaufland au anunțat astăzi noua surpriză din calendarul de bunătăți magice pentru românii din toată țara. Magazinul oferă vouchere în valoare de o mie de lei pentru cei care decid să participe la concursul său care se desfășoară până de Crăciun.

Oferte speciale de la Kaufland în prag de sărbători

Cum beneficiezi de suma de bani de la Kaufland? Pentru a putea câștiga această sumă de bani, românii trebuie să intre pe website-ul celor de la Kaufland, unde există concursul special de Crăciun, și să ghicească cuvântul magic al acestei zile, pentru a fi în mod automat înscriși.

Kaufland va aștepta toate înscrierile oamenilor înainte de a decide care dintre cei care au înscrieri valide pot fi aleși câștigători ai voucherelor în valoare de 1000 de lei.

Mai mult, cei de la Kaufland le oferă clienților pe Instagram indicii cu privire la cuvintele magice pe care le pot ghici, astfel că te poți orienta de acolo și poți să te înscrii corect, pentru a avea șanse de câștig.

Retailerul desfășoară acest concurs special de ceva vreme în preajma Crăciunului, fiind unul dintre cele mai importante concursuri ale magazinului. Retailerul permite astfel folosirea acestor vouchere de cumpărături doar pentru achiziționarea produselor Bevola și SwitchOn.

Kaufland vrea să le ofere românilor din toată țara sărbători cât mai fericite, iar în acest sens, a decis să ne mai ofere ceva special. A anunțat astfel, în mod oficial, un nou concurs prin cadrul căruia oferă în mod gratuit vouchere în valoare de 500 de lei pentru cumpărături din cadrul magazinelor sale. Concursul poate fi accesat tot pe website-ul său.

Citește și: