Anunțul zilei de la Lidl: toți românii trebuie să afle ce se dă gratis chiar acum

Anunțul zilei de la Lidl: toți românii trebuie să afle ce se dă gratis chiar acum

Lidl România este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarket-uri din țară și are și oferte și concursuri foarte râvnite pentru toți clienții.

Mai exact, cei de la Lidl România au inițiat un concurs special pentru românii din toată țara și oferă gratuit pentru clienți o varietate de premii. Printre aceste premii se numără și un Volvo XC60, un premiu pe care oricare dintre români și-ar dori să-l câștige.

Cel mai mare concurs de Crăciun de la Lidl

Lidl a pornit acest concurs de ceva vreme, însă el urmează să se încheie imediat dupa Crăciun, astfel că mai ai la dispoziție doar câteva zile în care mai poți profita de oportunitatea de a te înscrie și a câștiga nu doar mașina.

Astfel, retailerul le oferă românilor din toată țara posibilitatea de a câștiga cinci telefoane iPhone 11 Pro Max cu 256 GB spațiu de stocare, zece tablete iPad Pro 12.9 inch cu 256 GB spațiu de stocare, iar Volvo XC60 este premiul cel mare.

Lidl are acest concurs deschis pentru toți românii care sunt dornici să vină și să-i cumpere produsele din magazine. Pentru a te înscrie în acest concurs, trebuie să faci cumpărături în valoare de 75 de lei din oricare dintre magazinele Lidl România și să cumperi cel puțin un produs de la Deluxe. Așa te asiguri de faptul că ești în mod automat înscris în marele concurs de Crăciun.

Lidl România desfășoară acest concurs doar până în data de 27 decembrie, așa că trebuie să te grăbești dacă vrei să intri în cursa pentru premii. Poți dărui de Crăciun cuiva drag dacă vei câștiga un telefon sau, de ce nu, îți poți face singur un cadou de sărbătorile de iarnă la volanul lui Volvo XC60.

Lidl a avut în ultimul timp oferte și concursuri foarte interesante, dar acesta este de departe cel mai mare concurs al său.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: