Kaufland le dă gratis tuturor clienților. Cum poți să pui mâna pe aceste produse speciale

Kaufland le dă gratis tuturor clienților. Cum poți să pui mâna pe aceste produse speciale

Kaufland vrea să le ofere românilor din toată țara sărbători cât mai fericite, iar în acest sens, a decis să ne ofere ceva special.

Kaufland a anunțat astfel, în mod official, un nou concurs prin cadrul căruia oferă în mod gratuit vouchere în valoare de 500 de lei pentru cumpărături din cadrul magazinelor sale. Concursul poate fi accesat pe website-ul său.

Kaufland are o secțiune specială în website prin care le permite clienților săi să se înscrie la acest concurs special în cursul următoarelor săptămâni. În cadrul secțiunii din website-ul său, care este dedicată acstui concurs, magazinul le cere românilor să ghicească un cuvânt special în fiecare zi. Astfel, te vei putea înscrie și poți avea posibilitatea de a câștiga voucherele în valoare de 500 de lei fiecare.

Ce produse poți să iei gratuit de la Kaufland

Kaufland limitează utilizarea voucherelor sale doar la produsele din categoria Kidland, care sunt disponibile în toate magazinele sale din România. Chiar și așa, Kaufland le oferă românilor posibilitatea de a-i bucura pe copiii din viețile lor cu unele cadouri surpriză din categoria Kidland.

Retailerul le oferă românilor și indicii cu privire la cuvântul pe care trebuie să îl ghicească. Indiciile sunt disponibile prin intermediul contului de pe platforma de socializare Instagram, unde trebuie verificate. În baza acelor indicii, clienții pot ghici mult mai ușor cuvântul care le asigură înscrierea în cadrul concursului pregătit special pentru ei, și posibilitatea de a câștiga unul dintre voucherele în valoare de câte 500 de lei.

Este perioada sărbătorilor de iarnă și, mai mult decât niciodată, trebuie să dăruim. Kaufland vrea să dăruiască și să își bucure clienții fideli, astfel că e posibil să mai vedem concursuri de acest gen în perioada imediat urmatoare înainte de Crăciun.

Kaufland a făcut încă un gest frumos pentru această perioadă, așa că intervine pentru a-i sprijini pe producătorii loviți de pandemie. Kaufland a decis să intervină pentru a-i ajuta pe producătorii mici de legume și fructe care nu-și mai pot vinde marfa în piețele închise. Compania a anunțat acum că oferă spații de vânzare în toată țara. Totul pentru a-i găzdui pe producătorii locali mici de legume fructe care întâmpină dificultăți în comercializarea mărfii în această perioadă.

Citește și: