15 oct. 2020 | 12:50

Anunțul momentului vine de la Lidl: se întâmplă de azi și toți românii trebuie să afle urgent

CHESTII
Anunțul momentului vine de la Lidl: se întâmplă de azi și toți românii trebuie să afle urgent

Pentru săptămâna în curs, Lidl are două anunțuri importante. Întâi, deschide un nou magazin la Brașov. Îl inaugurează chiar pe 15 octombrie. Cel de-al doilea vizează toate celelalte magazine.

În prezent, Lidl se bucură de-o popularitate imensă în România. Dar nu pe nedrept. Are o mulțime de produse la preț mic și are săptămâni tematice. Cea mai nouă a anunțat-o în catalogul publicat în urmă cu o săptămână. E activă de acum, 15 octombrie, și poți spune că trăiești astfel o parte din visul american.

Surpriza de la Lidl care sigur va fi pe gustul tău

Lidl propune acum o campanei specială: „Gustă surprizele în stil american”. Sunt prezentate și pe site, aici, și e vorba de-o mulțime de produse în stil american pe care să le iei acasă și să încerci o parte din bucătăria americană.

Vorbim, de exemplu, de snackuri la cutie, aripioare picante și pizza Hawaii sau Supreme. Ai și cartofi ondulați pentru prăjit, la 7 lei, dar și pastramă de vită la 8 lei. Iar inelele de ceapă în panadă sunt la 6 lei. Există și-o cutie aparte cu ceapă prăjită pentru hotdogi și ce mai vrei la 5 lei.

Există hamburger de vită, la 16 lei, cu 8 bucăți per pachet, iar carnea de porc gătită lent e la 20 de lei la Lidl. Desigur că nu lipsește din ofertă și caserolă Mac’n Cheese, adică macaroane cu brânză. Costă 18 lei.

Lidl listează în ofertă și sirop de arțar la 17 lei, dar și siropuri diverse pentru desert și New York cheesecake la 18 lei. Ai și clătite în stil american, dacă nu vrei să mai pierzi timp cu așa ceva acasă. Costă doar 9 lei.

Mai trebuie să știi că tot din 15 octombrie Lidl a băgat și stocuri noi la haine. Ai jeans slim fit la 55 de lei, branțuri la 6 lei, dar și pantaloni din molton pentru bărbați la 45 de lei. Și dacă vrei să te iei în serios cu munca, există și unelte fără fir la preț bun.