Vestea momentului de la Lidl: toți clienții din România trebuie să afle

Vestea momentului de la Lidl: toți clienții din România trebuie să afle

Lidl România a venit cu un anunț important pentru clienți. Totodată, e bine să-ți reamintești că poți folosi aplicația magazinului ca să profiți de diverse oferte la mii de produse.

Recent, Lidl România a anunțat ce oferte a pregătit pentru săptămâna care începe pe 12 octombrie. „Săptămâna viitoare vine cu noi oferte Lidl Plus, cu produse din săptămâna americană, ustensile pentru bucătărie sau haine pentru zile răcoroase. Răsfoiește catalogul aici și trece-ți pe listă tot ceea ce ai nevoie”, a transmis retailerul.

Ca idee despre produse, ai pâinea pădurarului la 2,7 lei, ai telemea în saramură la 20 de lei, dar și file de somon sălbatic la 9,5 lei. Poți prinde și ouă la 3,9 lei, dar și cartofi prăjiți pentru friteuză la 3,5 lei. Sau poți lua bere de abație la 12 lei. Toate acestea sunt disponibile cu reduceri prin aplicația Lidl Plus.

Lidl aduce produsele americane în România

Ziceam că din 12 octombrie va fi săptămâna americană. Aici vorbim de pizza, de exemplu, la 10 lei. Sau Merlot vin roșu sec din California la 13 lei. Mai ai și bourbon cu miere la 30 de lei, dar și inele de ceapă în panadă la 6 lei sau snackuri în stil american la cutie la 15 lei. Toate acestea sunt disponibile din 15 octombrie.

Pe listă mai poți trece double burger la 12 lei, sos pentru grătar la 5 lei, dar și aripioare picante la 11 lei. Iar pentru cei cu adevărat pasionați de bucătăria americană există mac’n cheese macaroane cu brânză la 18 lei cutia.

Cum profiți de aplicația Lidl? Ca să ai acces la aplicațiae, trebuie s-o descarci gratuit din Google Play sau App Store, să îţi creezi cont şi să selectezi magazinul preferat. Aplicaţia poate fi utilizată în toate magazinele Lidl din România, precum şi în alte ţări în care această platformă este disponibilă.

Prin intermediul aplicației poți beneficia de cardul de fidelitate digital Lidl Plus, pe care trebuie să îl scanezi la casa de marcat. Astfel, te vei bucura de beneficiile exclusive oferite de programul de loialitate. Acestea sunt înnoite săptămânal și include oferte, cupoane, taloane răzuibile, istoricul cumpărăturilor și broșuri digitale cu oferte Lidl.

Citește și:
Etichete: