Anunțul momentului de la Lidl: se întâmplă în România și vizează mii de clienți

Anunțul momentului de la Lidl: se întâmplă în România și vizează mii de clienți

Lidl va inaugura un nou magazin în orașul Otopeni pe 22 octombrie, creând, odată cu deschiderea magazinului, peste 20 de noi locuri de muncă.

Magazinul Lidl din Otopeni are o suprafață de vânzare de peste 1.300 metri pătrați și dispune de 120 de locuri de parcare, precum și de o stație de încărcare pentru automobilele electrice, unde se vor putea alimenta câte două mașini în același timp.

Locații moderne și sustenabile pentru Lidl

După ce anul acesta Lidl a fost recunoscut ca având cele mai sustenabile locații din țară, în topul BREEAM, marele retailer continuă această tendință.

Prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor şi în conformitate cu normele de protecție a mediului, noul magazin Lidl din Otopeni dispune de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică.

Printre acestea se numără un sistem de iluminat LED, cu senzor de prezență, sisteme de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de ventilație și stația de încărcare pentru automobile electrice.

Pe lângă măsurile de protecție a mediului, Lidl face eforturi și pentru protejarea sănătății, în contextul pandemiei coronavirus.

De aceea, pentru a menține siguranța cumpărătorilor, Lidl recomandă plata cu cardul bancar, evitarea zonelor aglomerate, atingerea exclusiv a produselor pe care doresc să le cumpere și păstrarea distanței recomandate față de alte persoane.

Clienții care stau la coadă sunt rugați să păstreze distanța recomandată față de cei din jurul lor, iar în noul magazin din Otopeni se găsesc indicatoare pe podea în zona caselor de marcat.

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, este una dintre companiile de pe piața de retail alimentar din Europa. Lidl este prezent în 32 de țări din întreaga lume și în prezent operează aproximativ 10.800 de magazine și peste 160 de centre logistice în 29 de țări la nivel mondial. În prezent, Lidl are aproximativ 287.000 de angajați, dintre care peste 7.500 în România, unde retailer-ul german are deschise 270 de magazine și 5 centre logistice.

Citește și:
Etichete: