02 nov. 2020 | 13:00

Anunțul zilei de la Lidl în plină criză: românii din aceste orașe, vizați direct

BANI
Anunțul zilei de la Lidl în plină criză: românii din aceste orașe, vizați direct

În contextul dificil în care ne aflăm, lanțul de hipermarketuri Lidl face angajări în această perioadă în mai multe orașe din România, pe poziții diverse, de la vânzători la manageri.

LIDL face angajări pe următoarele posturi: vânzător, lucrător în deposit, referent management expansiune, manager proiect construcții expansiune, în orașele: Avrig, județul Sibiu, Baia Mare, Cluj-Napoca, Cristuru Secuiesc, Cugir, Iernut, județul Mureș, Luduș, Negrești-Oaș, județul Satu Mare, Sebeș, Sfântu Gheorghe, Sighetu-Marmației, Sighișoara, Târgu-Mureș, Toplița, județul Harghita, Zalău.

LIDL oferă majorări salariale garantate annual, tichete de masă în valoare de 15 lei, sporuri salariale, bonusuri și prime ocazionale, tichete cadou oferite cu diferite ocazii, asigurare medicală private, pachete avantajoase de asigurare medicală pentru membrii familiei, asigurare de accidente, zile de concediu în plus în funcție de vechimea în Lidl.

Ce salarii sunt la Lidl

Potrivit site-ului undelucram.ro, unii vânzători, în special cei cu experiență, ajung să câștige salarii foarte bune. Un vânzător casier angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de cinci ani, câștiga în septembrie 2019 un salariu lunar net de 4.100 de lei.

Un vânzător angajat full time în Cluj-Napoca, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în octombrie 2020 venituri nete de 4.016 lei. Iar un vânzător angajat în Drobeta-Turnu-Severin, cu o experiență de mai puțin de un an, câștiga în martie 2019 un salariu lunar net de 3.400 de lei și tichete de masă de 315 lei lunar.

De asemenea, în Capitală, un lucrător comercial angajat full time, cu o experiență în domeniu de doi ani, câștiga în septembrie 2019 un salariu lunar net de 3.000 de lei. Un casier angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de trei ani, câștiga în iunie 2020 un salariu lunar net de 2.655 de lei, un bonus de 1.200 de lei pe an, tichete de masă de 300 de lei pe lună și alte bonusuri de 1.000 de lei pe an.