Anunțul DIGI | RCS-RDS pentru toți clienții: ce se întâmplă cu facturile trimise de operator

Anunțul DIGI | RCS-RDS pentru toți clienții: ce se întâmplă cu facturile trimise de operator

DIGI | RCS-RDS e unul dintre cei mai mari operatori telecom de la noi din țară. Și vine acum cu un anunț important pentru toți clienții din țară, unul referitor la facturi.

Grupul Digi RCS-RDS e unul dintre operatorii care contează în România și vine mereu cu soluții la îndemână pentru clienți. Ultima dintre ele se referă la facturi, mai exact la modul în care le primesc clienții. Pe perioada pandemiei, deplasarea la ghișeele și punctele Digi a fost mai dificilă.

Așa că mulți clienți au fost sfătuiți să plătească online și, de asemenea, să ceară informații despre diverse servicii tot prin intermediul internetului. Soluțiile găsite s-au dovedit bune, așa că au fost duse mai departe.

Anunțul DIGI | RCS-RDS pentru toți clienții: cum primești facturile pe WhatsApp

Operatorul telecom a anunțat că toți clienții pot primi factura direct în WhatsApp, dacă doresc acest lucru. Digi spune că pașii sunt simpli. Dacă ai cont de WhatsApp pe numărul de telefon oferit pentru informările de la Digi, acum ai posibilitatea să descarci factura DIGI direct în telefon. Cum poți beneficia de acest serviciu?

În primul rând, primești un mesaj de la compani pentru activarea opțiunii, iar apoi trebuie să răspunzi cu textul “da” la acest mesaj. Ulterior, înștiințarea prin WhatsApp a fost activată și ai, de aici încolo, acces și la detaliile de plată.

Trebuie doar să adaugi în lista ta de contacte numărul 0316.300.505.

Recent, grupul anunța că a luat fața competitorilor și a reușit să atragă în rețea în luna iunie 24.656 de numere. Potrivit ANCOM, e o cifră aproape dublă față de cea din luna aprilie. Practic, grupul are cu 8.000 de portări mai multe decât Telekom, de pildă. Anual, Digi atrate aprozimativ 300.000 de portări în rețeaua proprie. Compania oferă internet mobil și fix, dar și cablu TV.

Grupul Digi | RCS-RDS spunea recent că și-a actualizat harta cu acoperirea de semnal pe care-l promite. Astfel, Digi oferă în rețeaua 4G (2,6 Ghz banda 38 – TDD), viteze de acces de până la 100 Mbps download și 10 Mbps upload viteză maximă estimată. Totuși, în 2,1 GHz banda 1 – FDD viteza maximă estimată de download este de 75 Mbps, iar la upload e la 21 Mbps.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI