Anunț important pentru toți clienții Mega Image: compania a transmis oficial

Anunț important pentru toți clienții Mega Image: compania a transmis oficial

Mega Image, rețeaua de magazine pe care o vezi aproape la orice colț de bloc, a făcut un anunț extrem de important pentru toți clienții săi.

Mega Image e o rețea de magazine deținută de grupul belgian Delhaize. Vezi locațiile lor la aproape orice colț de bloc, iar expansiunea în România nu se oprește aici. Compania anunță noi planuri de extindere.

Retailerul va deschide un nou magazin, în cartierul ISHO din Timișoara, anunță compania.

Mega Image, oferte până la 31 decembrie

Pe de altă parte, nu e singura surpriză de la Mega Image. Retailerul mai are câteva vești valabile toată luna decembrie, cadouri de sărbători.  Mega Image are în derulare un concurs care oferă tuturor posibilitatea să câștige gratuit un kilogram de clementine în ficare zi până la finele anului. Foarte multă lume s-a înscris deja. Poți să accesezi pagina lor oficială de Facebook și să dai tag unui prieten, iar numele tău poate să fie cel norocos.

Mai multe informații pot fi găsite pe pagina lor de Facebok. Acolo unde se regăsesc și detalii referitoare la măsurile de siguranță luate în această perioadă.

„În aceste momente dificile, ne dorim să sprijinim cât mai mult oamenii care au cea mai mare nevoie în comunitățile din care facem parte și să venim cu soluții sigure pentru ei. În continuare, siguranța angajaților și clienților noștri este foarte importantă, iar această inițiativă vine în întâmpinarea recomandărilor și eforturilor autorităților de a limita extinderea COVID-19 la persoanele cu risc crescut de infectare. Salutăm pe această cale inițiativele civice pentru ajutorul acestor persoane și apelăm, încă o dată, la implicarea, responsabilitatea și înțelegerea întregii comunități pentru a trece cu bine, împreună, peste această perioadă”
Mircea Moga, CEO Mega Image.

Înființat în 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România. Are o rețea ce cuprinde peste 700 magazine în București, Cluj-Napoca, Constanța, Ploiești, Brașov, Târgoviște, Timișoara, Iași  și alte orașe din țară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești.