09 nov. 2020 | 13:25

Anunț exploziv de la WhatsApp: se întâmplă pentru toți utilizatorii. Mare atenție

BANI
Anunț exploziv de la WhatsApp: se întâmplă pentru toți utilizatorii. Mare atenție

WhatsApp a lansat o funcție foarte importantă pentru sute de milioane de utilizatori, iar asta după câteva luni bune în care s-a așteptat ca funcția sa fie pusă la dispoziția oamenilor care o așteptau cu mare interes.

După mai multe încercări eșuate, dar și după blocări repetate din partea autorităților, WhatsApp a reușit să lanseze serviciul de transferuri de bani în India, un pas foarte important înainte de lansarea sa globală pentru utilizatori.

Astfel, WhatsApp a dezvoltat sistemul special pentru transferuri de bani pentru a le oferi oamenilor posibilitatea de a face acest lucru direct prin platformă. În acest mod, nu mai ai nevoie de utilizarea aplicațiilor băncilor. Există bănci care deja oferă suport pentru clienții din India care sunt dornici să folosească WhatsApp pentru transferuri de bani, iar acest lucru pentru că vorbim și despre o lansare pentru un sistem foarte important, așteptat de multă lume.

Când va ajunge funcția WhatsApp în Europa

WhatsApp va face din această lansare un serviciu global. Serviciul de transferuri de bani direct din aplicație ar trebui să ajungă astfel inclusiv în multe țări occidentale. Acest lucru se va întâmpla după ce compania se va asigura că totul decurge fără probleme în urma lansării din India.

WhatsApp spune că sistemul său va permite transferurile instante de bani între utilizatorii care folosesc platforma de mesagerie în momentul de față, 160 de bănci fiind integrate cu suport pentru clienții din toată India. Lansarea sistemului de transferuri de bani în India este un punct de plecare important în lansarea globală, care ar urma să aducă ceva similar în multe alte zone de pe glob pentru foarte multe persoane.

WhatsApp va lansa sistemul așadar în Europa undeva în cursul anului 2021. Marea Britanie se pare că va fi una dintre primele țări de pe continent unde vom vedea noul sistem disponibil pentru utilizatorii dornici să-l folosească.