Anunț de senzație de la WhatsApp: toți românii trebuie să afle urgent de schimbare

Anunț de senzație de la WhatsApp: toți românii trebuie să afle urgent de schimbare

Fix în perioada aceasta, destul de aglomerata, WhatsApp a venit cu un anunț deosebit. Cea mai cerută opțiune va fi, în sfârșit, disponibilă.

În 2020, WhatsApp s-a dovedit un instrument crucial atât pentru comunicare, cât și pentru a susține educația online. Ba mai mult, tot în acest an, aplicația a primit câteva opțiuni surpriză pentru shopping.

La începutul lui decembrie, a introdus o nouă funcţie de “coş de cumpărături”. Aceasta le permite utilizatorilor să facă achiziţii prin intermediul aplicaţiei. Astfel, aplicația încearcă să atragă comercianţi şi companii pe aplicaţia sa WhatsApp Business, pentru a-şi gestiona comenzile şi schimburile cu clienţii. Dezvoltarea tranzacţiilor pe serviciul său de mesagerie este crucială pentru WhatsApp care, în pofida adoptării sale pe scară largă, nu câştigă bani din publicitate.

Opțiunea de care chiar aveai nevoie pe WhatsApp

Totodată, avem și vestea momentului. WhatsApp lansat o versiune de teste a versiunii de web a platformei. Aceasta permite efectuarea de apeluri de voce şi video. Această intenţie de a intermedia apeluri voce şi video pe ecrane mai mari decât cele ale telefonului mobil ar pune WhatsApp pe picior de egalitate cu marii jucători de pe piaţa conferinţelor video Zoom şi Google Meet, care au înregistrat o creştere spectaculoasă a numărului de utilizatori în perioada pandemiei.

Ca dezvoltare, WhatsApp a ajuns să aibă circa 2 miliarde de utilizatori. Și pe toți îi are pe telefoane, pe cele cu Android și iOS. Astfel, o altă mare masă de dispozitive, cele de tip desktop, nu e exploatată. De unde și nevoia companiei de-a fi acolo.

În momentul în care WhatsApp va lansa așa ceva pentru toți utilizatorii, fără îndoială, va deveni un concurent serios pentru Zoom, mai ales că și în educație online e o aplicație populară.

Dacă nu mai ai răbdare pentru opțiunea oficială, te poți folosi de Messenger ca să faci un apel video prin această aplicație. Te loghezi pe platforma web (linkul de mai sus), apeși pe cele trei puncte (de deasupra listei de conversații, în dreapta). Ai toate detaliile aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: