Surpriza momentului pe WhatsApp: opțiunea surpriză de care toți românii să știe

Surpriza momentului pe WhatsApp: opțiunea surpriză de care toți românii să știe

WhatsApp oferă o mulțime de soluții de care ar trebui să profiți. Aplicația de mesagerie e încă gratuită. Totodată, oferă un suport suficient de bun pentru apeluri vocale și videoconferințe.

Mai ales în perioada asta, că lucrezi de la distanță sau vrei să ții legătura cu cei dragi, trebuie să știi că WhatsApp n-ar trebui ignorat. Și compania, totodată, ia în calcul să extindă capabilitățile platformei. Pe fondul creșterii Zoom, Meet și Teams, WhatsApp vrea să profite.

Ultimele informații despre platformă arată că ai putea face apeluri video direct de pe web. În prezent, dacă accesezi serviciul pe web pe web.whatsapp.com, poți continua conversațiile sau poți trimite poze și documente, dar pentru apeluri nu e un suport atât de mare.

În momentul în care WhatsApp va lansa așa ceva, va deveni un concurent serios pentru Zoom, mai ales că și în educație online e o aplicație populară.

whatsapp-web-video-call
Cum ar arăta o videoconferință pe WhatsApp, când opțiunea va fi disponibilă

Cum faci un apel video chiar acum pe WhatsApp (dar prin Messenger)

Dacă nu mai ai răbdare pentru opțiunea oficială, te poți folosi de Messenger ca să faci un apel video prin această aplicație. Te loghezi pe platforma web (linkul de mai sus), apeși pe cele trei puncte (de deasupra listei de conversații, în dreapta).

Alegi Create a Room și dai Continue in Messenger. Dacă nu ești logat la contul de Facebook, faci și acest pas. Apoi dai click pe Create Room As XXXX (unde X e numele tău, de fapt – n.r.). Dai linkul mai departe celor care vrei să intre și asta e.

Partea cea mai bună la opțiunea asta e că nu ai nevoie de cont de Facebook sau WhatsApp ca să participi. Și pot fi până la 50 de oameni în aceeași conferință. În fine, nu-i o soluție definitivă, dar e o soluție.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: