Această mască cu ventilator LED e tot ce ai nevoie în pandemie

Această mască cu ventilator LED e tot ce ai nevoie în pandemie

De aproape un an de zile, trebuie să purtăm mască. Și cu siguranță vom mai purta mult timp de acum încolo. Producătorii se întrec pe ei înșiși în realizarea de măști eficiente, care să te apere de virus. Bucură-te de un ciclu continuu de aer curat și proaspăt și de utilizare convenabilă cu această mască inovativă.

Măsurile preventive specifice sunt esențiale pentru a rămâne sănătos în timp ce încetinește răspândirea COVID-19. Acestea includ totul, de la spălarea mâinilor și menținerea distanței sociale până la purtarea unei măști de față. Chiar dacă se produc o grămadă de măști în această pandemie globală, majoritatea de pe piață rămân incomode.

Cum funcționează această mască cu LED

Ei bine, masca cu ventilator electric este ușor de purtat și foarte comodă. Această mască inovatoare vă oferă un ciclu continuu de aer curat și proaspăt și o potrivire confortabilă.

Dispune de un filtru certificat KN95 personalizat pe patru straturi, conceput pentru a menține aerul pe care îl respiri curat. Aceste patru straturi constau dintr-o plasă antibacteriană puternică, un filtru de cărbune activ, un filtru HEPA și o plasă de protecție.

Acestea lucrează împreună pentru a filtra particulele mari, impuritățile și bacteriile din aer și pentru a manipula particulele (PM2.5), cum ar fi polenul, fumul și praful. Când combini toate acestea, înseamnă că masca elimină 99,979% din contaminanții fini de peste 0,3 μm din aer și îți oferă o protecție îmbunătățită împotriva virusurilor precum COVID-19.

Pe de altă parte, această acoperire oferă și confort. Un motor puternic cu ventilator LED cu două viteze ciclează aerul pentru a-ți ușura respirația. De asemenea, previne acumularea de umiditate în interiorul măștii și oprește ochelarii să se aburească în timpul utilizării. Deci, această mască face purtarea ei cât mai confortabilă și mai plăcută în fiecare zi.

Măștile de față sunt o modalitate practică de a te menține în siguranță în timpul COVID-19. Poți face din purtarea măștii o experiență mai bună cu echipamentul potrivit. Mai mult, este și ieftină – doar 50 de dolari.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: