Xbox One S All Digital, consola care te forteaza sa-ti iei jocurile de pe internet

Xbox One S All Digital, consola care te forteaza sa-ti iei jocurile de pe internet

Se zvonea de mult timp faptul că Microsot lucrează la o consolă Xbox ce va funcționa doar cu jocuri de pe internet. Acum avem o imagine mai clară a Xbox One S All Digital.

Pe parcursul weekendului, o publicație germană a publicat o serie de informații legate de o nouă consolă a celor de la Microsoft. La aproximativ un an și jumătate după ce s-a lansat Xbox One X, se pare că gigantul din Redmond vrea să lanseze o nouă consolă. Aceasta va ilustra viitorul gamingului în sufragerie, un viitorul în care jocurile pe disc sunt istorie. Xbox One S fără disc

Intitulată Xbox One S All Digital, noua consolă Microsoft nu mai include un locaș pentru DVD-uri sau discuri Blu-Ray. În schimb, te forțează să-ți cumperi toate jocurile din magazinul virtual al companiei americane, în format digital. Alternativa este să te abonezi la Xbox Gold, Xbox Game Pass sau EA Pass pentru a avea acces la o librărie stufoasă de titluri, la intervale regulate de timp.

Detaliile tehnice al consolei nu sunt foarte clare la această oră, dar pornind de la titlu, va avea multe în comun cu versiunea standard de Xbox One S. Asta înseamnă că, pe lângă hard disk-ul de 1Tb, nu va lipsi suportul pentru filme 4K redate în format HDR.

Cel mai probabil, va fi vorba de o consolă albă ce va fi livrată cu un singur controller. Alte finisaje vor fi disponibile ulterior, odată cu lansarea unor ediții speciale. În ceea ce privește jocurile, consola se pare că va fi livrată cu Minecraft, Sea of Thieves și Forza Horizon 3. Prețul de achiziție pentru noua consolă se vehiculează că va fi unul destul de accesibil la 229 de euro, în timp ce în magazine ar trebui să ajungă pe data de 7 mai. Ca referință, prețul pentru versiunea standard de Xbox One S este de 299 de euro.Xbox One S fără disc

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Sursa: WinFuture.de