Vestea momentului de la Digi | RCS-RDS: internet la jumătate de preț cu viteze la fel de mari

Vestea momentului de la Digi | RCS-RDS: internet la jumătate de preț cu viteze la fel de mari

Grupul Digi | RCS-RDS profită de vară cu o campanie de reduceri excelentă. Dacă la telefoane e clar, cu achiziție în rate, la internet e ceva mai special. Prinzi un abonament la jumătate de preț, dar viteza nu se schimbă. Ce opțiuni ai disponibile?

Reducerea pe care a pregătit-o furnizorul Digi | RCS-RDS poate fi activată până la 31 august. Ca să beneficiezi de ea trebuie să te abonezi la un pachet Digi Net sau Digi TV. Am zis că e la jumătate de preț și asta e partea bună. Astfel, ai abonamente Fiberlink cu 50% reducere timp de două luni.

Ce abonamente de internet există la RCS-RDS

Compania Digi | RCS-RDS s-a remarcat prin vitezele foarte bune pentru internet. Conform furnizorului, te poți aștepta la unele destul de mari, indiferent de ce abonament închei. Cifrele oficiale sunt menționate mai jos:

  • Fiberlink 300: 300 / 150 Mbps viteză maximă pe download și upload. 250 / 150 Mbps viteză medie pe download și upload. 200 / 100 Mbps viteză minimă pe download și upload
  • Fiberlink 500: 500 / 250 Mbps viteză maximă pe download și upload. 450 / 250 Mbps viteză medie pe download și upload. 200 / 100 Mbps viteză minimă pe download și upload
  • Fiberlink 1000: 940 / 450 Mbps viteză maximă pe download și upload. 850 / 400 Mbps viteză medie pe download și upload. 200 / 100 Mbps viteză minimă pe download și upload

Vitezele nu sunt mereu la fel și depind de o mulțime de factori. De aceea e mai bine să alegi pachetul gigabit, adică Fiberlink 1000 de la RCS-RDS. Acesta costă 40 de lei pe lună. Fiberlink 500 e la 35 de lei pe lună, iar Fiberlink 300 e la 30 de lei pe lună. Traficul e, desigur, nelimitat. Ai oferta online aici.

Telefoane pe care să le iei de la Digi cu preț mic

Dacă nu ești interesat de internet, Digi are și ofertă la telefoane. La fel, e limitată până la 31 august. Poți cumpăra în rate unele dintre cele mai scumpe și mai performante telefoane disponibile la acest moment în România.

Abonamentul este Digi Optim Nelimitat, care îți asigură zeci de GB de internet, la viteză 4G, minute în rețea și în rețele naționale, dar și un cost redus: cinci euro pe lună. Finanțarea pentru rate este prin ING Acum sau UniCredit Consumer Financing. Sunt 24 de rate, fără dobândă, și comisioane zero. Dar fiecare sistem are condițiile sale. Ai detalii aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: