Vestea Digi | RCS-RDS pentru toți clienții: opțiunile pe care le poți avea la abonament

Vestea Digi | RCS-RDS pentru toți clienții: opțiunile pe care le poți avea la abonament

Dacă ai cablu de la Digi | RCS-RDS și ești mulțumit, ar trebui să știi și de extraopțiuni. Nu de alta, dar astfel profiți la maximum de abonamentul tău și te bucuri de un conținut mai bogat.

Grupul Digi | RCS-RDS taxează cu 30 de lei pe lună abonamentul digital la cablu. De banii aceștia primești 28 de canale în format HD și peste 140 de canale TV în digital. Totodată, ai acces gratuit pe Digi Online, unde sunt 60 de canale disponibile online. Mai există însă ceva de care ar trebui să știi.

Ce extraopțiuni îți oferă Digi | RCS-RDS pentru abonamentul la cablu

Canalele HBO nu sunt incluse în abonamentul de bază de la RCS-RDS. Compania îți oferă însă posibilitatea să le incluzi în lista ta de canale. Pentru asta va trebui să plătești 13 lei pe lună. Astfel, vei putea urmări filme și seriale pe HBO, HBO 2 HD și HBO 3 HD. Totodată, capeți acces gratuit și pe platforma HBO Go. Aceasta poate fi accesată de pe orice browser sau prin aplicația dedicată pe smart TV, telefon sau tabletă.

Dacă posturile HBO nu sunt suficiente pentru tine sau nu vrei doar asta, abonamentul de cablu poate fi mărit cu pachetul Maxpak. Astfel, vei avea altele două în plus: Cinemax 2 și Cinemax HD. Costul total este de 15 lei pe lună. Primești însă cinci canale TV cu tot felul de filme, seriale și nu numai.

Există și opțiunea Digi 4K. Dacă ții mai mult la calitatea imaginii când te uiți la televizor, aceasta e o extraopțiune pentru tine. Prin pachetul Digi 4K poți vedea programele TV la cea mai mare rezoluție, pentru cinci lei pe lună.

Mai există și Film Now, unde abonamentul lunar e de trei lei. Iar dacă vrei ceva pentru distracții nocturne, există și extraopțiune pentru adulți. Dai un leu pe lună și ai SuperOne HD.

Toate extraopțiunile sunt listate pe site-ul companiei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: