Vestea Digi | RCS-RDS pentru cel mai rapid internet: cum profiți?

Vestea Digi | RCS-RDS pentru cel mai rapid internet: cum profiți?

Grupul Digi | RCS-RDS s-a remarcat de la început cu internet de mare viteză, dar prin fir. Acum suntem însă în lumea internetului wireless, iar un punct Wi-Fi acasă, de mare viteză, e necesar. Din fericire, îl poți avea. Iar compania îți zice ce trebuie să faci ca să profiți.

Grupul Digi  RCS-RDS se laudă că poți avea conexiune de mare viteză, pe baza abonamentului său la internet. Promisiunea e viteză de acces, pe Wi-Fi, de până la 450 Mbps, ceea ce e impresionant. Odată ce-ai ales abonamentul de internet, adică Digi Net, poți trece la următorul pas.

Cum prinzi cea mai bună viteză pe Wi-Fi de la RCS-RDS?

RCS-RDS promite că ai viteză mare pe Wi-Fi, dacă folosești routerul Kaon. Acesta oferă o viteză de transfer de până la 866 Mbps și dispune de patru porturi LAN, în caz că vrei să ai acces la internet prin fir pe anumite dispozitive.

Pe fir, compania susține că poți atinge viteze de până la 1 Gbps. Asta înseamnă internet gigabit. Dar acesta e accesibil doar prin abonamentul Fiberlink 1000. Ai informații aici.

Cea mai bună parte e că nu trebuie să știi cum trebuie configurat. Digi | RCS-RDS se asigură de asta când îl comanzi și-ți vine acasă. Desigur, nu e limitat pe gigabit.

Ce abonamente Digi Net poți cupla cu acest router pentru internet wireless?

  • Fiberlink 300: 300 / 150 Mbps viteză maximă pe download și upload. 250 / 150 Mbps viteză medie pe download și upload. 200 / 100 Mbps viteză minimă pe download și upload
  • Fiberlink 500: 500 / 250 Mbps viteză maximă pe download și upload. 450 / 250 Mbps viteză medie pe download și upload. 200 / 100 Mbps viteză minimă pe download și upload
  • Fiberlink 1000: 940 / 450 Mbps viteză maximă pe download și upload. 850 / 400 Mbps viteză medie pe download și upload. 200 / 100 Mbps viteză minimă pe download și upload

Trebuie să știi însă că, indiferent de abonamentul de la Digi | RCS-RDS, vitezele nu sunt mereu la fel și depind de o mulțime de factori. De aceea e mai bine să alegi pachetul gigabit, adică Fiberlink 1000. Mai bine mai multă viteză decât să suferi.