Vestea Digi pentru toți abonații la cablu: oferta de care să profiți acum

Vestea Digi pentru toți abonații la cablu: oferta de care să profiți acum

Compania Digi | RCS-RDS are, din când în când, oferte mai bune pentru cablu. Astfel, dacă ai un televizor de ultimă generație și nu ești mulțumit de calitate, aruncă o privire pe oferta de acum. Cu siguranță o să-ți ofere unele beneficii pe care le voiai.

RCS-RDS are un pachet pentru televiziune digitală. Prin acesta ai acces la 140 de canale TV digitale, dintre care 28 sunt HD. Astfel, dacă ai televizor 4K, în sfârșit poți profita de rezoluția mai mare. Totodată, beneficiezi de canalele TV Digi incluse: canalul de știri Digi 24, canale de documentare Digi World, Digi Life si Digi Animal World și canalele sportive Sport 1, Sport 2, Sport 3, Sport 4.

Cum profiți de abonamentul oferit de RCS-RDS

Ce trebuie să știi despre acest pachet e că oferta este disponibilă exclusiv online. RCS-RDS susține că e valabilă în perioada 11.06.2019 – 31.08.2019. Pot beneficia de oferta consumatorii care se abonează la internet sau cablu în perioada menționată. Totodată, profiți de discount de 50% din contravaloarea abonamentului lunar. RCS-RDS îți oferă astfel două luni în care plătești la jumătate.

Primești echipamentul în custodie și dai 30 de lei pe lună. În caz că vrei mai mult, poți adăuga canalul TV Film Now și te bucuri de cele mai tari filme și seriale. Mai sunt extraopțiuni pe care RCS-RDS le are disponibile pentru clienți.

Pe telefonie, Digi se laudă cu 5G

Ar trebui să mai știi că și-a anunțat abonamentul pentru telefonie 5G. Din 26 august, abonații Digi Mobil 5G beneficiază de avantaje suplimentare. Astfel, date mobile în rețeaua 5G de până la 80 GB / lună (față de 50 GB / lună în prezent) la viteză normală.

Odată atins pragul pentru traficul de date, abonații vor putea continua să acceseze datele mobile la viteze de download și upload superioare celor actuale (până la 256 Kbps și, respectiv, 128 Kbps), indiferent de rețea – 3G, 4G sau 5G – sau de tipul de abonament.

Cu acest anunț, operatorul a transmis și că rețeaua 5G Smart a ajuns pe litoral și în mai multe orașe din țară: Constanța, Oradea, Iași și Cluj-Napoca.

Citește și: