Ultimul sistem de gaming de care ai nevoie: vine cu Xbox, PlayStation și Switch, pe lângă un PC

Ultimul sistem de gaming de care ai nevoie: vine cu Xbox, PlayStation și Switch, pe lângă un PC

Dacă ai avut vreodată o afinitate pentru gaming cross-platform, cei de la Origin PC au creat un sistem care ar trebui să-ți satisfacă toate fanteziile.

Cu toate că majoritatea titlurilor de top din ziua de azi sunt cross-platform, adică sunt disponibile pentru PC, PlayStation și Xbox, există și foarte multe excepții. Unele creații exclusive există doar pe Sony PlayStation 4, altele doar pe Xbox One, iar cele mai multe exclusivități se regăsesc pe PC, începând cu titluri foarte vechi.

Până acum, ca să-ți satisfaci toate nevoile pe partea de gaming, ai fi fost nevoit să-ți cumperi vreo trei console și un sistem competitiv de gaming, deloc ieftin. Alternativa vine de la Origin PC și este ilustrată în imaginea de mai sus. Designul este unul cât se poate de futurist, iar creația deosebit de specială este menită să celebreze aniversarea zece ani de activitate pentru compania americană.

Gadgetul impozant ascunde la interior un Xbox One X, un PlayStation 4 Pr0, un Nintendo Switch și, în mod surprinzător, un tradițional sistem de gaming. Toate sunt în aceeași carcasă.

Având în vedere că nu a mai făcut nimeni așa ceva în trecut, motivul are legătură cu faptul că efortul din spate a fost unul titanic. Aceea nu este o carcasă obișnuită de PC. Sistemele de răcire au fost create de la zero, iar întreaga construcție a trecut printr-o sumedenie de iterații. Ca să-ți facă viața de gamer și mai ușoară, ai porturi USB 3.0 marcate individual pentru fiecare consolă. Există un switch Ethernet pentru latență scăzută în rețea, iar SSD-uri de 2TB mențin timpii scăzuți de încărcare la toate jocurile tale.

Mare problemă cu acest gadget de vis este că, deși e funcțional și poate fi analizat în detaliu în clipul de mai jos, nu se comercializează. Mai mult decât atât, este puțin probabil să se comercializeze vreodată. Cel mai probabil, motivul are legătură cu faptul prețul de achiziție pentru ca sistemul să fie rentabil ar fi semnificativ mai mare decât este cineva dispus să plătească.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: