Truckla: camioneta Tesla făcută de un fan îți arată că totul este posibil

Tesla Model 3 este una dintre cele mai accesibile mașini electrice, dar nu cred că ai avea curajul să o modifici așa cum a făcut-o un pasionat de tunning de pe YouTube.

În teorie, o camionetă Tesla a fost subiectul multor speculații în ultimele luni. Până și oficialii companiei americane au confirmat că lucrează la ea, dar, momentan, nu are o dată oficială de lansare. Un lucru este însă sigur, un youtuber nu a mai avut răbdare până la varianta oficială și și-a construit propria iterație.

Pentru a ajunge la exemplarul spectaculos din imaginea de mai sus, Simone Giertz a demontat ca la puzzle o Tesla Model 3. Motivul din spate nu a avut legătură cu o pasiune extremă pentru tunning sau o ignoranță pentru suma investită deja în achiziția mașini. Giertz avea o problemă cât se poate de reală legată de transportul materialelor și uneltelor sale, dar nu-și dorea să-și cumpere o camionetă americană cu un consum exorbitant și un grad de poluare a mediului extrem.

Simone Giertz este foarte populară pe YouTube datorită creațiilor sale neobișnuite din domeniul roboticii. Principiile de design folosite erau întotdeauna cât se poate de clare. Înțelegeai ce vroia să obțină și nu trebuia să citești manualul pentru a profita de ele. De exemplu, a creat un ceas cu alarmă care te plesnește pur și simplu peste față, în fiecare dimineață, în cazul în care refuzi să te trezești.

Revenind însă la Tesla Model 3 transformat în Truckla, creația de mai sus a implicat o modificări radicale la caroserie, în contextul în care, întreaga structură fusese menită pentru un sedan. Partea bună este că experiența ei din domeniul roboticii a ajutat-o să aibă viziunea pentru a realiza această transformare cu succes. Faptul că a renunțat la bancheta din spate a mașinii și a desființat portbagajul original a reprezentat doar începutul. Întregul proces este detaliat în clipul de 31 de minute.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: