Tinder te va lăsa să dai swipe dreapta sau stânga într-un serial original interactiv

Tinder te va lăsa să dai swipe dreapta sau stânga într-un serial original interactiv

Dacă ți-a plăcut Bandersnatch, episodul interactiv din Black Mirror, Tinder vine acum cu ceva similar pe aplicația de dating.

În curând, va lansa pe platformă un serial pe care îl vei putea urmări direct pe platformă. Acesta va fi unul de tip choose-your-own-adventure, ceea ce înseamnă că vei putea lua decizii care vor influența acțiunea. Partea interesantă e că va cuprinde și ce mai reprezentativă opțiune de pe Tinder: swipe dreapta sau stânga.

Proiectul constă în șase episoade, care ar urma să dureze în total două ore. Conținutul ar fi fost filmat în format vertical, pentru a putea fi urmărit pe smartphone-uri. Pentru această producție, Tinder ar fi cheltuit mai bine de cinci milioane de dolari.

Cel mai probabil, vei putea urmări serialul interactiv undeva în prima săptămână din octombrie, direct pe platformă.

Ce mai aduce serialul interactiv de pe Tinder

Partea și mai interesantă e că aplicația continuă să te ajute să-ți găsești un partener și prin intermediul acestui serial. Astfel, aplicația ar urma să conceapă un algoritm care ar conecta utilizatorii între ei. Astfel, Tinder ar urma să te potrivească cu alți utilizatori care au luat decizii similare cu tine. Totuși, nu e clar cum va funcționa asta.

Acțiunea serialului se desfășoară în timpul unei apocalipse și vine cu întrebarea: „Cu cine ți-ai petrece ultima noapte din viață?”. Astfel, vei lua decizii în cadrul unui grup de personaje care se confruntă cu sfârșitul lumii. Vei face asta prin intermediul swipe-urilor stânga și dreapta, specifice platformei Tinder.

Unul dintre cele mai celebre producții în care poți alege cum vrei să continue acțiunea este episodul special din Black Mirror, numit Bandersnatch. Acesta este disponibil pe Netflix. Tot aici e posibil să primești și noul serial produs de Tinder. Unele surse spun că acest conținut interactiv care va apărea inițial pe alplicație ar putea ajunge și pe alte platfome de streaming, cum ar fi Netflix.

Citește și:
Sursa: Variety
Etichete: