Telefoanele ieftine pe care Digi vrea să le alegi în loc de Samsung, Huawei

Telefoanele ieftine pe care Digi vrea să le alegi în loc de Samsung, Huawei

Grupul Digi | RCS-RDS se bucură de-o creștere însemnată în România, mai ales datorită portării. Acum, operatorul vrea mai mult și are telefoane proprii pe care să ți le vândă.

Telefoanele Digi pe care să le iei la preț mic (oricum, toate sunt ieftine)

Digi are câteva telefoane premium, câteva telefoane foarte ieftine, iar la mijloc sunt toate celelalte modele. Cele vândute sub marca Digi, cum poate te așteptai, nu se bat cu telefoane ca iPhone, Samsung Galaxy S10 sau Huawei P30 Pro. În schimb, au un preț cinstit și livrează cam de banii aceia. Asta înseamnă că ar trebui să-ți limitezi așteptările.

Cel mai ieftin model se numește Digi C1 și are 2 GB de memorie RAM, 16 GB spațiu de stocare, două camere principale de 8 megapixeli, cu una secundară tot de 8 MP, iar ecranul este de 5,2 inci HD. Are însă o baterie de 4.000 mAh, așa că măcar autonomie să ofere. Costă 350 de lei.

Al doilea model e Digi R1 și are 3 GB de memorie RAM, 32 GB spațiu de stocare, două camere principale de 13 megapixeli, respectiv 5 MP, cu una secundară de 13 MP, iar ecranul este de 5,72 inci HD+. Are o baterie de 2.850 mAh. Costă 500 de lei.

Cel mai bun model este Digi K1. Are 6 GB de memorie RAM, 64 GB spațiu de stocare, două camere principale de 21 megapixeli, cu una secundară de 13 MP, iar ecranul este de 6 inci Full HD+. Are o baterie de 4.200 mAh. Costă 1.100 de lei.

Aceste telefoane pot fi foarte bine alternative la cele ieftine de la Samsung, Huawei, Nokia și alte companii. Desigur, Digi n-a devenit producător peste noapte. Operatorul pur și simplu licențiază niște modele și-și trece marca pe ele.

Totuși, te bucuri de garanție și eventual service, dacă au probleme. Evident, recomandarea de achiziție e pentru modelul K1, fiind cel care oferă și ceva performanță, dar și un preț rezonabil. Găsești telefoanele aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI