Pe ce modele de telefoane Huawei vei primi Android Q

Pe ce modele de telefoane Huawei vei primi Android Q

Ai un telefon Huawei și te îngrijorai că nu o să primești cea mai nouă actualizare Android Q? Compania spune că nu trebuie să-ți faci griji.

Producătorul chinez de telefoane vrea să te scape de griji cu acest anunț. Compania s-a hotărât să nu mai tacă și a decis să răspundă la cele mai presante întrebări direct pe site-ul oficial.

Compania a dezmințit câteva zvonuri care au apărut în mediul online și a ținut să precizeze că „toate smartphone-urile și tabletele Huawei vor continua să primească patch-uri de securitate și actualizări Android. Oricine a cumpărat deja sau este pe punctul de a cumpăra un smartphone Huawei va avea acces la toate aplicațiile, la fel ca până acum. Toate dispozitivele vor fi în continuare acoperite de garanție și utilizatorii vor primi asistență atunci când este nevoie”.

Pe lângă asta, producătorul de telefoane a ținut să menționeze că mai multe modele de telefoane vor primi cea mai nouă actualizare, Android Q, atunci când aceasta va fi lansată de Google. Noua versiune a sistemului de operare a fost testată pe 17 modele ale chinezilor.

Pe ce modele de telefoane Huawei vei primi Android Q

Iar aceste telefoane sunt cele care vor putea folosi Android Q: Huawei P30, P30 Pro, P30 Lite, Mate 20, Mate 20 Pro, PORSCHE DESIGN Mate 20 RS, P smart 2019, P smart+ 2019, P smart Z, Mate 20 X, Mate 20 X (5G), P20, P20 Pro, Mate 10, Mate 10 Pro, PORSCHE DESIGN Mate 10, and the Mate 20 Lite.

Asta înseamnă că mai toate telefoanele companiei din 2017 până în prezent vor avea acces la cele mai noi actualizări ale sistemului de operare al Google. Totuși, mai rămâne un mister. Când vor primi aceste telefoane acces la Android Q?

Dacă este să ne uităm în trecut, atunci am putea spune că Android Q va fi disponibil pe smartphone-urile companiei la două-trei luni de la lansarea oficială. Totuși, situația actuală este diferită și mult mai delicată decât în trecut.

Etichete: