23 iul. 2019 | 12:18

5 telefoane Digi ieftine pentru români: Huawei și Samsung, la preț foarte mic

Ghidul cumpărătorului
5 telefoane Digi ieftine pentru români: Huawei și Samsung, la preț foarte mic

Vara nu s-a terminat, iar asta înseamnă că Digi mai are de oferit telefoane la prețuri bune. Există telefoane Samsung sau Huawei cu un preț foarte mic, dar și modele performante ce au un preț atrăgător.

„Oferta verii” este campania Digi prin care poți să-ți cumperi un super telefon la preț mic sau un telefon ieftin care să nu te facă să regreți că ai dat banii pe el. Ce trebuie să faci este să portezi un număr de telefon în rețeaua operatorului. Totodată, sunt telefoane cu zero lei avans și unele pentru care mai plătești ceva. Rata lunară se plătește prin bancă, lunar, în factură.

Ce telefoane Samsung și Huawei poți lua la preț foarte mic

Primul în oferta de azi este Huawei Y6 (2019). Pentru acest telefon cu ecran de 6,09 inci, cu 2 GB RAM și 32 GB spațiu de stocare nu trebuie să dai niciun avans, iar rata lunară este de 27 de lei.

În tabăra cealaltă, avem în ofertă Samsung A10, ecran de 6,2 inci, Android 9 Pie, o cameră de 13 MP pe spate și una frontală de 5 MP. Avansul este tot de zero lei, iar rata este de 29 de lei.

Dacă vrei ceva mai performant din oferta Digi, însă să rămâi tot cu un avans de zero lei, atunci ar trebui să te intereseze Huawei Mate 20 Lite. Rata pentru acesta este de 54 de lei pe lună. Ce primești? Un telefon cu ecran cu o diagonală de 6,3 inci și cu o rezoluție Full HD+, 4 GB RAM și 64 GB spațiu de stocare (extensibil) și un sistem de camere de 20 MP + 2 MP pe spate, iar în față ai un senzor de 24 MP + 2 MP.

Tot în această categorie intră Samsung Galaxy A50. Primești un smartphone cu un ecran crestat în formă de picătură, 6 GB RAM; 128 GB spațiu de stocare, trei camere foto pe spate, iar avansul este de zero lei și rata lunară de 62,5 lei.

Dacă ești mai serios în privința unei investiții pentru viitor, atunci ai putea să cumperi Huawei Mate 20 X, un telefon cu conectivitate 5G. Prețul nu este unul mic, dar te vei putea conecta la 5G imediat cum rețeaua este disponibilă. Avansul este de 2339 de lei, iar rata lunară de 165 de lei pe lună.

Nu în ultimul rând, ai la dispoziție Samsung Galaxy S10 Plus cu 128 GB spațiu de stocare. Este flagship-ul companiei în acest moment, dar trebuie să știi că acest model nu are conectivitate 5G. Pentru o asemenea conexiune wireless ai nevoie să cumperi o variantă 5G, ce în moment nu se vinde în România.

Cum poți plăti în rate telefoanele

Avansul se plătește pe loc, apoi rata se poate achita la factură Digi. Ai la dispoziție 24 de rate, comisioane zero și abonamentul Digi costă doar cinci euro pe lună. Ca finanțare sunt două variante prin două bănci cu prezență locală: ING Acum și UniCredit Consumer Financing.

Ca să profiți de ofertă trebuie să ai minimum 18 ani și maximum 61 de ani (pentru femei) sau 63 de ani (pentru bărbați). Veniturile trebuie să fie de minimum 1.000 lei, din salarii sau pensii. Oferta e valabilă doar până pe 31 iulie. Așa că ar cam trebui să te grăbești.