StarCraft: Cartooned – transformat în desene animate, jocul clasic e fascinant, din nou

Blizzard are în portofoliu unele dintre cele mai bune jocuri din toate timpurile, iar popularitatea lor se datorează și actualizărilor constante. StarCraft: Cartooned este un astfel de update.

În 2017, Blizzard a lansat StarCraft: Remastered, o reinventare a jocului de acum peste 20 de ani pentru o nouă generație de gameri. În cazul în care acea iterație nu te-a motivat suficient să-i mai dai o șansă titlului, dezvoltatorul a colaborat cu CarBot Animations la realizarea unei versiuni ce pare să fie desene animate. Este intitulată StarCraft: Cartooned.

Cei de la CarBot au o lungă tradiție când vine vorba parodii animate pe YouTube. În 2012, au creat o serie populară de clipuri intitulate StarCraft, iar noul StarCraft: Cartooned folosește stilul de animație dezvoltat la momentul respectiv. În orice caz, jocul este fascinant, iar cu această reîmprospătarea, pare complet diferit față de ce ai experimentat în urmă cu câteva decenii. Decorurile, vehiculele, clădirile și animațiile au suferit o transformare radicală.

Dacă ți-a plăcut StarCraft: Remastered, mecanica de joc din versiunea Cartooned rămâne neschimbată. Diferența constă în faptul că toate misiunile, personajele și hărțile care formau jocul original au trecut prin această schimbare colorată.

Te poți juca StarCraft: Cartooned și online, cu prieteni din celalălalt capăt al lumii. Pentru că toate transformările din această actualizare sunt vizuale, nici măcar nu contează dacă ceilalți jucători dintr-o sesiune de multiplayer au achiziționat și ei DLC-ul. Tu vei vedea pe ecran versiunea de tip desene animate, în timp ce inamicii vor vedea jocul în forma tradițională.

Dacă le accesezi canalul de YouTube al celor de la CarBot Animations vei vedea că nu doar StarCraft a făcut subiectul unor parodii. În schimb, găsești animații amuzante inspirate din Heroes of the Storm (HeroStorm) și Overwatch (UndeWatched). Ca urmare, nu este exclus să vedem și alte colaborări pe viitor între Blizzard și studioul de animație.

09:14 16.07.2019
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video