Soluțiile digitale de la REGINA MARIA care fac mai ușoară vizita la medic

Soluțiile digitale de la REGINA MARIA care fac mai ușoară vizita la medic

De multe ori, mersul la medic/întregul proces de a ajunge la doctor e unul greoi. Însă Rețeaua de sănătate REGINA MARIA mizează pe digitalizare ca să-l facă mai simplu. Are și câteva soluții în acest sens.

Sistemul cardului de sănătate a fost indisponibil bună parte din această vară. Autoritățile au dovedit astfel că sunt blocate într-un proces de reparare a platformei care va mai dura o vreme. Din acest motiv și din cauza altor lacune ale sistemului românesc de sănătate, tot mai mulți români preferă să apeleze la clinici private.

Un exemplu pozitiv ar fi Rețeaua de sănătate REGINA MARIA, care încearcă să îți facă viața mai ușoară cu câteva opțiuni digitale, prin care poți face totul singur, fără să mai depinzi de alții pentru programare, de exemplu. Le poți folosi pentru a nu mai pierde timpul la cozi și în sălile de așteptare.

Sistemul de Self-Check-In de la REGINA MARIA

Sistemul este unul destul de practic și are ca scop înlesnirea procesului prin care pacienții sunt primiți în clinici.

Modalitățile prin care poți anunța că ai ajuns la clinică, prin acest sistem, sunt trei. În primul rând, poți face check-in online, prin aplicația REGINA MARIA. Trebuie doar să ai locația pornită și să permiți aplicației să o acceseze. De asemenea, check-in-ul se poate face și prin terminalele interactive din recepție: fie prin scanarea codului QR (din aplicație sau din mailul de confirmare primit) sau poți alege să anunți că ai ajuns printr-un cod primit prin SMS. După ce efectuezi check-in-ul, afli rapid etajul și cabinetul la care trebuie să ajungi pentru programarea ta.

Totuși, este bine de știut că poți face Self-Check-In doar cu maximum 30 de minute înaintea programării și numai după ce ai ajuns deja într-o locație REGINA MARIA.

Ce mai poți face online

Printre cele mai utile opțiuni se numără portalul „Contul meu”. Aici poţi accesa oricând dosarul tău medical, pentru a-ți verifica istoricul, ce programări ai, consultaţiile, rezultatele analizelor, dar și cât te va costa o procedură în policlinică. Tot de aici poți să și plătești facturile medicale sau să te programezi online.

Toate acestea pot fi accesate pe site-ul clinicii, dar și din aplicația REGINA MARIA. De asemenea, aceasta din urmă include și o serie de facilități care te vor ajuta să nu mai pierzi timpul. Te poți programa online pentru o consultație sau o procedură, fără să mai aștepți la telefon.

Aceasta este utilă și pentru interpretarea rezultatelor analizelor, care poate fi destul de complicată pentru un om fără pregătire medicală. Astfel, poți urmări mai ușor valorile indicate consultând dicționarul de analize sau poți accesa secțiunea „Întreabă un medic”, unde ai posibilitatea să adresezi direct medicilor întrebările și nelămuririle pe care le ai.

Note pentru medici

Feedback-ul e important când te gândești să achiziționezi un produs sau să apelezi la un serviciu. Astfel, acesta devine important și când vine vorba de medici, iar recomandările celorlalți te pot ajuta în procesul de selecție. REGINA MARIA are și un sistem de feedback electronic, unic la noi în țară, unde pacienții acordă calificative medicilor, în funcție de experiențele pe care le-au avut la clinică.

Aceste calificative sunt afișate public, pe site, pentru a-ți fi mai ușor să alegi medicul potrivit. Până acum, pacienții au acordat 165.000 de review-uri pentru 1.258 de medici din Rețeaua REGINA MARIA.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: