30 sept. 2019 | 15:24

Când începe sezonul 2 din serialul Netflix Lost in Space

ACTUALITATE
Când începe sezonul 2 din serialul Netflix Lost in Space
IMDb

Netflix aduce continuări ale celor mai urmărite seriale, iar prinre acestea se numără și Lost in Space, pe care l-ai putea vedea curând.

Noile sezoane ale serialelor preferate par să dureze o eternitate atunci când ești captivat de poveste și ești curios să afli ce urmează să se întâmple. Este și cazul fanilor serialului Lost in Space, care așteaptă de mai de mult sezonul al doilea.

Când vine vorba de seriale pe Netflix, Lost in Space este unul dintre cele mai apreciate. Din păcate, așteptarea a fost una lungă, până acum.

Filmările au început deja din septembrie 2018. Mina Sundwall, actița care joacă rolul lui Penny a postat pe Twitter o fotografie din spatele camerelor. „Vă promit că e foarte înfricoșător”, menționează aceasta.

Seriale Netflix: Când apare sezonul 2 din Lost in Space

Primul sezon al serialului a ajuns pe platformă pe 13 mai 2018. Netflix a anunțat că va exista un al doilea sezon din serial după doar o lună de la lansarea primului. Partea proastă e că asta se întâmpla tocmai în mai 2018.

E posibil ca cel de-al doilea sezon să apară undeva la sfârșitul lui 2019 sau la începutul lui 2020.

Netflix ar putea veni cu mai multe update-uri despre seriale la New York Comic Con (NYCC), printre care și Lost in Space. Evenimentul va avea loc între trei și șase octombrie 2019. Pe pagina oficială de Twitter a serialului, există o postare care menționează că vor urma niște anunțuri mari în cadrul NYCC.

Astfel, e posibil să aflăm atunci o dată oficială de lansare a noului sezon din Lost in Space în grila de seriale Netfllix.