Sega Genesis Mini este cea mai nouă consolă care apelează la melancolie

Sega Genesis Mini este cea mai nouă consolă care apelează la melancolie

Sega Genesis Mini Retro este numele complet al unei noi console ce va încerca să se transforme într-un succes de proporții, apelând la melancolia gamerilor.

În cazul în care erai în pană de soluții pentru gaming, iar Nintendo sau Sony nu ți-au potolit setea de jocuri retro, cei de la Sega își încearcă și ei norocul în aceeași piață. O versiune modernă a clasicului Sega Genesis va ajunge pe piață în luna septembrie a acestui an.

Primele detalii despre Sega Genesis Mini Retro au ajuns online în urmă cu câteva luni, dar particularitățile legate de disponibilitate au devenit oficiale în cadrul Sega Fes 2019. Cu acea ocazie, am aflat că ar trebui să ajungă la utilizatori în toamna acestui an.

Numele gadgetului va fi diferit în Japonia, față de restul lumii. În Statele Unite, consola a început să fie promovată ca Sega Genesis Mini. În Japonia, se va comercializa sub numele Mega Drive Mini. Într-o manieră similară cu PlayStation Classic, va avea o serie stufoasă de jocuri preinstalate. Cei de la Sony ți-au oferit însă doar 20 de jocuri retro, în timp ce noua consolă Sega va veni la pachet cu 40 de titluri de acum câteva decenii.

Noua consolă Sega ar trebui să ajungă în magazine începând cu 19 septembrie, peste aproape șase luni. Seria de jocuri pe care le vei putea experimenta vor fi un pic diferite de cele livrate cu Genesis Mini și Mega Drive Mini. Versiunea din Japonia va include Castlevania Bloodlines, Comix Zone, Gunstar Heroes, Madou Monogatari Ichi, Powerball, Puyo Puyo 2, Rent-a-Hero, Shining Force, Sonic 2, and Space Harrier II.

Pe de altă parte, occidentalii vor avea Altered Beast, Castlevania: Bloodlines, Comix Zone, Dr. Robotnik’s Mean Bean Machine, Ecco the Dolphin, Gunstar Heroes, Shining Force, Sonic The Hedgehog, Space Harrier II, and ToeJam & Earl. Lista completă a celor 40 de jocuri va fi comunicată mai aproape de lansarea efectivă. În orice caz, se va comercializa la 80 de dolari și se va livra cu două controllere USB cu câte trei butoane. Varianta din Japonia va include controllere USB cu șase butoane și va fi un pic mai ieftină.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: