Ce aflăm din cele mai detaliate imagini cu Samsung Note 10 de până acum

Samsung nici nu a lansat bine gama S10 și telefonul pliabil Galaxy Fold că toată lumea deja și-a dat cu presupusul despre Galaxy Note 10.

Există deja multe informații legate de cum ar putea arăta următoarele modele Samsung din seria Note. Știm și că urmează să apară în patru versiuni.

Un designer grafic a adunat toate zvonurile care deja există despre Galaxy Note 10 și le-a folosit pentru a crea un concept. Ne-a arătat exact cum va arăta următorul model Samsung, în cele mai detaliate imagini de până acum.

Imaginile redau mai multe elemente care deja au apărut despre device în spațiul public. Printre acestea se numără sistemul foto-video, alcătuit din patru camere pe spate, dar și display-ul Infinity O.

De asemenea, se poate observa și caracteristicul S Pen pentru gama Samsung Galaxy Note.

Conceptul ne arată și că, în interior, telefonul Note 10 va funcționa cu procesor Qualcomm Snapdragon și va veni, de asemenea, cu tehnologia 5G.

Pentru ca design-ul să fie complet, creatorul conceptului și-a folosit imaginația în cazul în care informații despre un anumit aspect nu au fost disponibile. Menționează asta chiar în descrierea videoclipului de pe Youtube. De exemplu, nu există informații clare despre cum va arăta exact curbura ecranului, deci designerul a folosit propriile presupuneri.

Ce altceva mai știm despre Samsung Note 10

Deși videoclipul canalului Concept Creator nu arată, știm că unul dintre cele două modele Note 10 va avea un ecran de 6.75 inch. Va fi cel mai mare telefon pe care Samsung l-a produs vreodată.

Celălalt model va avea, cel mai probabil, un ecran de 6.28 inch. Fiecare dimensiune va veni atât cu tehnologia 4G, cât și 5G.

Unele zvonuri menționau că modelul Samsung Note 10 ar putea fi primul telefon fără vreun buton fizic. Totuși, noul concept nu a ținut cont de această teorie.

Seria Note 10 va fi lansată, cel mai probabil, în luna august 2019.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: Forbes
Etichete: