Samsung ar pregăti un alt telefon pliabil și surpriza e momentul lansării

Samsung ar pregăti un alt telefon pliabil și surpriza e momentul lansării

Samsung a testat piața cu primul telefon pliabil Galaxy Fold și rezultatul a fost unul bun. Așa că a decis să se mențină pe același drum.

Există mulți experți care susțin că piața telefoanelor a ajuns la saturație, așa că producătorii trebuie să vină cu și mai multe lucruri noi. Viitorul pare, în acest moment, al telefoanelor pliabile. Iar Samsung știe acest lucru.

A lansat Galaxy Fold, primul telefon pliabil din gama sa și rezultatele i-au dat încredere. În ciuda prețului extrem de mare – aproximativ 2.000 de euro – telefonul s-a vândut extrem de bine și a atins milionul de unități livrate în doar câteva luni.

Samsung n-a reușit din prima, a dat-o în bară cu primele modele Galaxy Fold scoase pe piață. Le-a retras de la vânzare și pare să-și fi învățat lecția.

Și acum vrea să meargă pe acest drum. Ar pregăti deja lansare unui nou telefon pliabil – cel mai probabil modelul Samsung Galaxy Fold 2.

Iar momentul ales pentru lansare e unul surpriză. 

Când apare al doilea telefon pliabil de la Samsung

Potrivit presei din Coreea de Sud, Samsung va lansa al doilea telefon pliabil din gamă chiar la începutul anului viitor. N-ar fi exclus ca Galaxy Fold 2 să fie lansat în aceeași zi cu noua generație Galaxy S11. Diferența e că al doilea telefon pliabil va fi disponibil chiar a doua zi.

Noile Galaxy S11 sunt așteptate în luna februarie. Deci și următorul telefon pliabil al sud-coreenilor va veni destul de repede.

Nu e clar deocamdată dacă al doilea telefon pliabil de la Samsung se va lansa doar în Coreea de Sud în luna februarie sau va fi adus imediat și în Statele Unite și Europa. Cert e că zvonurile par să indice pe ce mizează Samsung în viitor.

Cât despre prețul noului model, acesta ar urma să fie mai mic decât cel pentru Galaxy Fold. E posibil să coste undeva la 1.000 de euro, semn că investițiile făcute de sud-coreeni în tehnologia dispozitivelor pliabile ar fi putut fi amortizate.

Mai mult, cercetările din domeniu s-ar fi dus atât de departe încât se pot obține rezultate mai bune cu bani mai puțini.

Citește și: