Rocketman vrea să meargă pe urmele Bohemian Rhapsody, din primul trailer

Succesul înregistrat de Bohemian Rhapsody va da startul mai mult producții bazate pe viața unor artiști, iar Rocketman este doar prima din această serie.

Viața lui Elton John va ajunge în curând pe marile ecrane prin intermediul peliculei Rocketman. Filmul este unul foarte așteptat de fanii artistului, iar primul trailer ne ajută un pic să înțelegem mai bine perioada din viața sa care va fi ecranizată. Cei de la Paramount Pictures sunt responsabili de partea de producție.

Rolul principal în Rocketman va fi interpretat de către Taron Egerton. Actorul a devenit cunoscut la nivel internațional datorită seriei Kingsman, în care a jucat, de asemenea, rolul principal. Recent, l-ai putut vedea în ultima ecranizare a poveștii lui Robin Hood.

Având în vedere că Elton John se mai află încă în viață, presiunea pe Egerton este și mai mare decât pe Ramy Malek în Bohemian Rhapsody. Chiar și așa, Rocketman va fi construit în jurul perioadei din tinerețea lui Elton John, începând cu perioada în care a făcut valuri prin talentul său nemaiîntâlnitla Academia Roială de Muzică. Vom vedea însă și apogeul carierei sale din anii `80 – `90, în care parteneriatul pe partea de compoziție a pieselor cu Bernie Taupin l-a ajutat să devină o vedetă globală.

Partea interesantă este însă că, această producție, ne va ajuta să vedem viața artistului Elton John dincolo de sclipici, show-uri ostentative și manifestări publice. Distribuția filmului va fi completată de Jamie Bell (TURN: Washington’s Spies), Richard Madden (Game of Thrones), and Bryce Dallas Howard (Jurassic World: Fallen Kingdom).

Filmul va fi regizat de către Dexter Fletcher (Wild Bill, Eddie the Eagle), pornind de la un scenariu redactat de către Lee Hall (Billy Elliot). Este important de reținut că Rocketman va fi co-produs de Elton John prin intermediul casei sale de producție Rocket Pictures împreună cu Marv Films a lui Matthew Vaughn. Premiera în cinematografe este programată pentru 31 mai.

Alexandru Puiu
08:40 25.02.2019
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video