Adevărul despre prețurile Netflix mai mari în România: cât costă, de fapt

Adevărul despre prețurile Netflix mai mari în România: cât costă, de fapt
14:39 04.03.2019

Netflix experimentează cu prețuri noi în Europa. România e pe listă și vezi noile tarife în momentul în care îți faci un cont. Nu sunt însă active, chiar dacă apar. Ce se întâmplă, de fapt?

La final de februarie, au apărut informații despre un test pe care Netflix îl derulează în Europa cu privire la o mărire a prețurilor. Primele detalii au apărut din Italia, dar compania susține că experimentul cuprinde mai multe țări, printre care și România.

Netflix a declarat pentru PLAYTECH că noile prețuri nu sunt încă oficiale și că testează destul de des treaba asta. „Acest test nu va fi văzut de toată lumea și am putea să nu implementăm niciodată aceste prețuri în afara acestui test. Obiectivul nostru este să ne asigurăm că Netflix are întotdeana un raport excelent calitate preț”, a transmis compania.

Acum e în atenția tuturor prețul în România. Pe site-ul Netflix poți să vezi cum un abonament de bază e opt euro, unul standard e 12 euro, iar cel mai bun, premium, ajunge la 15,5 euro. Cel de bază a rămas ca până acum, dar au crescut cu doi euro, respectiv 3,5 euro celelalte două.

Netflix preturi Romania

Conform Netflix, chiar dacă îți faci un abonament nou cu noile tarife, vei plăti tot ca până acum. Vei fi informat printr-un mail de treaba asta. Ce se întâmplă acum e doar un test. Deocamdată, un anunț oficial cu privire la scumpire nu există.

Ce e, cumva, bine e că prețurile din România sunt mai mici decât cele din Italia. Acolo, prețurile noi testate sunt: nouă, 13, respectiv 17 euro.

Până la un anunț oficial din partea Netflix, vei plăti la fel, dacă îți faci cont nou. Cumva e de așteptat ca prețul să crească pe măsură ce crește concurența, dar mai ales baza de conținut. De la an la an, platforma de streaming a furnizat mai multe filme și seriale noi, originale, iar anul acesta a avut două filme nominalizate la Oscar. Roma a și câștigat câteva premii.