Face minuni la jumătate din prețul unui Galaxy S10: Specificațiile de top ale Vivo V15 Pro

Face minuni la jumătate din prețul unui Galaxy S10: Specificațiile de top ale Vivo V15 Pro

Vivo V15 Pro aproape că a fost trecut cu vederea în ziua lansării Galaxy S10, dar sunt multe motive pentru care ar trebui să te entuziasmezi în legătură cu existența chinezăriei.

Menit să fie un urmaș pentru gadgetul de top Vivo Nex, noul V15 Pro reușește să introducă la un preț semnificativ mai accesibil particularitățile cele mai impresionante ale telefonului de top de acum câteva luni. Are o cameră de selfie-uri care iese la nevoie din ecran, panoul este fără margini pe toate cele patru laturi, iar senzorul de amprentă este ascuns în ecran.

Partea un pic șocantă este că acest terminal mainstream are camere mai bune decât Nex, care costa de două ori mai mult. Din spatele panoului Ultra FullView Super AMOLED, se glisează o cameră de 32 de megapixeli, un upgrade important de la cei 8 megapixeli din Nex S. Pe spate, dintre cele trei camere, cea principală utilizează un senzor de 48 de megapixeli, un salt de patru ori în rezoluție. Pixelii sunt de 0,8 micrometri. Diafragma este de F/1.8, iar în modul Super Night Mode, realizează un HDR în aparat din expuneri succesive pentru a spori claritatea din cadrele întunecate.

Pe lângă senzorul de 48 de megapixeli, există o cameră ultra wide cu un câmp de 120 de grade. Senzorul de adâncime pentru fotografii în mod portret are 5 megapixeli. Printre altele, acesta facilitează un mod foto intitulat AI Body Shaping, ca să nu mai fie nevoie de dietă în realitate, pentru că există una virtuală, la un click distanță.

Ecranul de la Vivo V15 Pro are un Super AMOLED de 6,39 inci. Marginea superioară are 2,2 milimetri, în timp ce marginile laterale se rezumă la 1,75 milimetri. În total, raportul dintre ecranul utilizabil și suprafața frontală a aparatului este de 91,64%. Certificat DCI-P3, ecranul ascunde în spate un senzor de amprentă de generația a cincea.

Creierul întregii afaceri este un Snapdragon 675 cu 6 sau 8GB RAM, în funcție de buget. Memoria internă este de 128GB. Rulează Android .9 Pie mascat de Funtouch OS 9. Acumulatorul de 3700 mAh ar trebui să te țină departe de priză pe parcursul unei zile și se încarcă ultra rapid printr-un mecanism intitulat Dual Engine, de la 0 la 24% în 15 minute. În mod suspect, un port microUSB se folosește la încărcare, iar o mufă de căști completează ansamblul în colțul din stânga sus.

Vivo V15 Pro va putea fi achiziționat la aproximativ 360 de euro în culorile Topaz Blue și Coral Red. În magazine va ajunge începând cu 6 martie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI