15 mai 2019 | 08:26

OnePlus 7 Pro se face remarcat în testul de rezistență: de ce merită banii

VIDEO ACTUALITATE

Înainte să de lansarea oficială, OnePlus 7 Pro a trecut deja pe la câteva autorități în materie de teste, precum DisplayMate și DxOMark. Cei de la JerrryRigEverything s-au aflat de asemenea printre norocoși.

Tot mai multe smartphone-uri sunt testate înainte înainte de conferința de lansare, pentru a atrage atenția asupra câtorva atuuri importante. În contextul în care există deja câteva autorități în materie de rezistență la șocuri, performanța camerelor și a ecranului, un calificativ bun se transformă într-un argument solid de achiziție.

La câteva ore de la dezvăluirea noului OnePlus 7 Pro, un test de rezistență cu telefonul de top a fost publicat pe canalul de YouTube JerryRigEverything și poate fi vizionat integral mai sus. Acesta a fost realizat de Zack, ia rezultatul pare să fie peste media din piață.

În materie de zgârieturi cu șurubelnița, ecranul protejat cu Gorilla Glass 5 rezistă până la un instrument de nivelul 6 pe scara Mohs de duritate. Zgârieturi grave se observă la nivelul 7. Lentila camerei periscopice este protejată cu sticlă și rezistă bine la zgârieturi, dar în rest, este acoperită cu plastic și, dacă nu ai grijă, s-ar putea să arate destul de rău după un timp.

Marginile telefonului și butoanele de pe laterale sunt toate realizate din metal, inclusiv tăvița pentru SIM. Acestea ar trebui să arate ca noi după o lungă perioadă de utilizare. Spatele este tot din Gorilla Glass 5, deci nu se zgârie ușor și, în același timp, va proteja logo-ul OnePlus de pe spate, strecurat sub sticlă.

Partea surprinzătoare a constat în testul flăcărilor. Supus la foc deschis timp de aproximativ un minut, ecranul de la OnePlus 7 Pro nu a generat pixeli morți. Cele mai multe panouri AMOLED se defectează iremediabil după aproximativ 20 de secunde. În plus, în cazul zgârieturilor profunde în dreptul senzorului de amprentă ascuns în ecran, acesta a continuat să funcționeze în condiții optime. La testul de îndoire, nu s-a putut observa niciun fel de compromis legat de calitatea construcției.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele