Noua funcție Tesla te lasă să-ți chemi mașina ca pe animalul de companie

Noua funcție Tesla te lasă să-ți chemi mașina ca pe animalul de companie

Funcțiile mașinilor Tesla sunt foarte impresionante, iar de acum încolo proprietarii vor beneficia de una pe cât de utilă, pe atât de practică.

Compania a anunțat lansarea unui nou update de software pentru mașinile sale, numit Version 10. Vine cu o serie de îmbunătățiri pentru șoferii vehiculelor.

De departe cea mai impresionantă dintre toate este funcția Smart Summon. În esență, aceasta te lasă să-ți chemi mașina Tesla din parcare direct în locul în care ești tu, iar aceasta se va deplasa singură spre tine, fără să aibă nevoie de șofer. Astfel, atunci când ajungi în parcare, nu va mai trebui să te deplasezi până la mașină pentru a putea pleca, ci o poți chema pe ea exact în locul în care ești.

Totuși, funcționabilitatea are și anumite limite. Astfel, Tesla trebuie să fie în aria vizuală a șoferului pentru ca aceasta să funcționeze. De asemenea, compania menționează că cel care își cheamă mașina este responsabil ppentur aceasta. Trebuie să monitorizeze atât vehiculul, cât și împrejurimile pe tot parcursul deplasării sale către șofer.

Ce alte funcții introduce noul update al software-ului Tesla

Pe lângă Smart Summon, Version 10 mai are o serie de îmbunătățiri care vor face mai ușoară viața șoferilor.

Așadar, Tesla Model S, Model X și Model 3 vor permite conectarea la conturile de Netflix, YouTube și Hulu, de pe care conducătorii vehiculelor vor putea urmări videoclipuri, în timp ce mașina este parcată. Opțiunea ar putea fi utilă mai ales când aceștia sunt nevoiți să aștepte la stațiile de încărcare.

Version 10 mai include încă o funcție de entertainment, de care se vor bucura în special cei care cântă de obicei la volan, în trafic. Șoferii sau pasagerii din Tesla vor putea face karaoke direct din mașină. Se numește Caraoke și permite afișarea versurilor pe ecranul de la bordul mașinii, sincronizate cu melodia care se aude pe fundal.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: CNBC
Etichete: