L-a dat dispărut și credea că a murit, dar și-a găsit soțul pe TikTok

L-a dat dispărut și credea că a murit, dar și-a găsit soțul pe TikTok

TikTok este una dintre cele mai populare rețele sociale printre tinerii din ziua de azi, mai ales printre persoanele cu afinități creative. Asta nu înseamnă însă că nu poate fi utilizat și de bărbați care au fugit de acasă și și-au lăsat soția cu copiii.

TikTok are o priză din ce în ce mai mare la public și mulți sunt de părere că face o treabă mai bună în a înlocui Vine-ul pe nișa clipurilor scurte și amuzante. În teorie, ar fi trebuit să graviteze în jurul ideii de muzică sincronizată cu un dans pe care îl faci în fața camerei sau cu dat din buze, ca și cum ai cânta o piesă populară. În practică, oamenii îl folosesc pentru clipuri amuzante sau mai puțin amuzante.

După cum a aflat o femeie din India, TikTok poate fi folosit și pentru a-ți găsi bărbatul dispărut. Suresh a plecat de acasă în 2016 și, deși inițial se credea că decizia fost provocată de o ceartă, nu a durat mult până când numele său a fost dat la poliție. Au fost inițiate proceduri pentru căutarea sa și unii au crezut că a murit.

În urmă cu câteva zile însă, o rudă a femeii l-a văzut pe soțul ei într-un clip de pe TikTok. Inițial a crezut că este vorba de o coincidență și, pur și simplu, seamănă foarte tare cu bărbatul dispărut. Când l-a văzut soția, l-a recunoscut imediat, iar cu ajutorul poliției, a reușit să ia legătura cu el. Ca aventura demnă de un film să fie completă, în videoul de pe rețeaua socială, bărbatul era alături de o femeie transsexual, alături de care își petrece viața în orașul Hosur din provincia Tamil Nadu.

Deși a declarat că și-a părăsit soția pentru că a simțit că problemele de acasă nu mai pot fi rezolvate, între timp, a fost de acord să se întoarcă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: