Grădina zoo care îți transformă fostul într-un gândac de Valentine’s Day

Grădina zoo care îți transformă fostul într-un gândac de Valentine's Day

Se apropie Valentine’s Day, una din cele mai ridicole sărbători (am scris aici de ce), iar o grădină zoologică El Paso din Texas vrea să celebreze această zi așa cum se cuvine.

Mai exact, în data de 14 februarie, în cazul unui eveniment numit „Quit Bugging Me” ce va fi transmis live, angajații de la grădina zoologică vor hrăni suricații cu gândaci botezați după numele fostului sau fostei tale. Ce trebuie să faci pentru a lua parte la acest eveniment? Trimite un mesaj pe Facebook grădinii zoologice cu prenumele și inițiala numelui de familie a fostului partener, iar apoi, când vine Ziua Îndrăgostiților, intră pe livestream-ul de la zoo și bucură-te în timp ce o suricată mănâncă un gândac cu numele celui sau celei care ți-a frânt inima.

gandac valentine's day

„Este o metodă amuzantă de a implica comunitatea în activitățile noastre zilnice de îmbogățire”, a zis Sarah Borrego, de la El Paso, pentru CBS News. „Suricatele adoră să primească gândaci ca gustare și ce modalitate mai bună de a celebra Valentine’s Day decât de a le hrăni cu gândaci botezați după fostul tău!”.

Potrivit BBC, au fost trimise peste 1.500 de nume până în momentul de față, ceea ce înseamnă că există o șansă ca numele fostului sau fostei tale să nu mai fie pus vreunui gândac. Grădina zoologică s-a gândit și la asta, așa că a anunțat că de pe 11 februarie va face o companie de tip name-and-shame (adică să dai nume și să faci de râs pe cineva) dedicată – după cum probabil ai ghicit – tot foștilor și fostelor.

Și alte grădini zoologice din mai au planuri asemănătoare pentru Valentine’s Day. Spre exemplu, Hemsley Conservation Centre din Marea Britanie te lasă să botezi un gândac dacă donezi doi dolari, pe când Bronx Zoo din New York, Statele Unite ale Americii, te lasă să botezi un gândac de Madagascar dacă plătești 15 dolari.

Așadar, dacă nu ai cu cine să sărbătorești Valentine’s Day, acum ai opțiunea de care nu știai că ai nevoie, dar care este binevenită.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: