Filme de comedie din 2019 care ar merita toate Oscarurile

Filme de comedie din 2019 care ar merita toate Oscarurile

Filme de comedie ca „American Pie” sau „Dumb and Dumber” sunt printre cele mai iconice filme ale genului. Chiar dacă par puțin prostești la prima vedere, tot au reușit să-ți smulgă măcar câteva zâmbete.

Filmele de comedie de cele mai multe ori privite cu superioritate de critici și sunt destul de slab reprezentate la premiile Oscar. Totuși, câteodată preferăm să ne relaxăm cu o comedie decât să ne încărcăm și mai mult emoțional cu o poveste tristă.

De-a lungul timpului, mai mulți oameni din lumea filmului au criticat celebrele premii pentru faptul că nu destule comedii sunt nominalizate și cu atât mai puține câștigă vreun premiu. Premiile Oscar sunt în mod vizibil incomplete și formate din „99% dramă”, spune Seth MacFarlane, creatorul celebrului serial animat, Family Guy.

Totuși, acestea sunt destul de populare în cadrul premiilor People’s Choice, în care publicul votează producțiile preferate.

Filme de comedie: Cele mai anticipate pelicule ale anului 2019

Long Shot spune povestea lui Fred Flarsky, un jurnalist șomer cu o afinitate pentru necazuri. Acesta se reîntâlnește cu Charlotte Field, fosta lui dădacă dar și prima sa dragoste neîmpărtășită din copilărie, care candidează la președinție și îl angajează pe Fred să îi scrie discursurile. Filmul de comedie îi va avea în rolurile principale pe Charlize Theron și Seth Rogen și va apărea în luna martie.

Pokémon: Detective Pikachu îl aduce în prim plan pe Pikachu, celebrul personaj al francizei care, de această dată, are ambițiii de detectiv. Acesta face echipă cu Harry Goodman, un tip de 21 de ani, cu care încearcă să dezlege misterul dispariției unui detectiv de succes, tatăl lui Harry. Este primul film Pokémon distribuit de Warner Bros. de la „Pokémon 3: The Movie” din 2001.

Men in Black: International este continuarea celebrei serii de filme „Men in Black”, bazată pe benzile desenate cu același nume. De această dată, echipa de agenți secreți este implicată într-o serie de atacuri extraterestre care îi trimite într-o călătorie în jurul globului. În cea mai nouă aventură, aceștia se confruntă cu cea mai mare amenințare de până acum: o cârtiță în interiorul organizației. În rolurile principale îi avem pe Chris Hemsworth, Liam Neeson și Tessa Thompson și îi vom putea vedea începând cu luna iunie.

Zombieland: Double Tap este partea a doua a filmului ”Zombieland”, o comedie post-apocaliptică cu zombie care a împlinit zece ani în 2019. Personajele principale se vor confrunta cu zombie evoluați și supraviețuitori ai apocalipsei. Lui Woody Harrelson, Jesse Eisenberg și Emmei Stone, actorii din rolurile principale ale primei părți, li se alătură și Zoey Deutch, actrița cel mai bine cunoscută pentru rolul ei din comedia „Set It Up”. Filmul va apărea în octombrie 2019. Trailerul celei de-a doua părți nu este încă disponibil.

What Men Want urmărește povestea unei femei care câștigă abilitatea de a citi gândurile bărbaților. Ali Davis este agent sportiv, mereu în dezavantaj în fața bărbaților din profesia ei. Asta până când ajunge să aibă avantajul de a putea ști în permanență la ce se gândesc aceștia. În rolul principal o avem pe Taraji P. Henson, pe care o vom putea vedea pe marile ecrane din luna februarie.

Vor apărea multe animații în 2019, dar Toy Story 4 pare să fie printre cele mai așteptate filme de comedie. Cea de-a patra parte a poveștii va prezenta o nouă jucărie, pe nume Forky, care se alătură găștii. Toți pleacă într-o excursie prin care realizează încă o dată cât de mare e lumea pentru o jucărie. „Toy Story” este cea de-a patra franciză cu cele mai mari încasări și se numără printre cele mai apreciate trilogii de către critici. „Toy Story 4” va apărea în cinematografe luna iunie.

În lista noastră cu filme de comedie va prezentăm și pelicula „Isn’t it Romantic?” care ne-o prezintă pe Natalie, o arhitectă cu o atitudine mai degrabă cinică atunci când vine vorba de dragoste. După o lovitură la cap care o lasă inconștientă, ajunge să descopere că este personajul principal într-o comedie romantică. În rolul principal o avem pe Rebel Wilson, simpatica actriță din seria „Pitch Perfect”, și pe Liam Hemsworth.

Citește și:
Etichete: