Motivul pentru care Ferrari dă în judecată un client care și-a pozat mașina pe Instagram

Motivul pentru care Ferrari dă în judecată un client care și-a pozat mașina pe Instagram

Și-a fotografiat Ferrariul și a publicat imaginea pe Instagram, iar acum producătorul italian îl obligă să o șteargă și amenință cu judecata.

Philipp Plein este un designer german care nu numai că are un Ferrari, dar i-a cumpărat și mamei sale unul. Este atât de mândru de mașina pe care o deține, dar și de produsele pe care le face, încât obișnuiește să le pozeze și să încarce acele fotografii pe Instagram.

El a publicat o fotografie cu încălțările produse de el, așezate pe o mașină Ferrari, însoțită de descrierea „50 de umbre de măr verde” (mașina are aceeași nuanță de verde ca și încălțămintea designerului). O poză inofensivă ai crede, însă avocații producătorului italian i-au trimis o scrisoare lui Philipp Plein în care-l roagă să șteargă acea fotografie în următoarele 48 de ore.

Fotografia cu Ferrariul care a indignat conducerea producătorului auto italian

 

View this post on Instagram

 

50 shades of 🍏 🍏 🍏

A post shared by Philipp Plein (@philippplein) on

„Marca Ferrari este asociată în imaginile dumneavoastră cu un stil de viață inconsistent cu brandul Ferrari, în care bărbații fac apropouri sexuale și se folosesc de mașinile Ferrari într-un mod în care nu face cinste femeilor”, este scris în scrisoarea primită de german.

Probabil că te-ai gândi că odată ce ai cumpărat o mașină poți să faci ce vrei cu ea. Însă Ferrari crede că Plein profită de marca Ferrari ca să-și vândă propriile produse. Mai mult, italienii consideră că astfel de imagini dăunează mărcii și că Ferrari nu vrea să fie asociată cu Philipp Plein.

Poate astfel producătorul auto italian poate să găsească o metodă legală prin care-l poate obliga să șteargă fotografia.

În acest moment, fotografia încă este pe contul lui Plein și vom vedea dacă Ferrari poate face ceva în această privință sau nu. Cert este că germanul nu se dă bătut și pe profilul său poți vedea și un video cu toate mașinile din parcare, iar pe Ferrari-ul verde este așezată o pereche de încălțăminte sport.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: